Audi Wielen Service

Wilt u gebruik maken van onze wielen service, of bent u benieuwd naar het belang van een goede set zomer- of winterbanden? De temperatuur kan in Nederland behoorlijk fluctueren en tijdens de wintermaanden vragen regen, sneeuw en hagel om maximale veiligheidsmaatregelen. We kunnen u uitstekend van dienst zijn met een bandenwissel, de bandenspanning voor u controleren of nagaan in hoeverre het profiel nog voldoende veiligheid te bieden heeft.

Gebruik van zomer- en winterbanden

Het is verstandig om vanaf het voorjaar gebruik te maken van zomerbanden en die in het najaar te wisselen naar winterbanden. We zorgen er met onze wielen service voor dat u in de zomer profiteert van een lagere rolweerstand, een lager brandstofverbruik en beperkte slijtage van het bandenoppervlak. Met winterbanden kunt u tijdens de wintermaanden rekenen op een maximale veiligheid dankzij een betere grip, minder kans op aquaplaning en een meer soepel rubber.

Onderhoud van uw banden

Wilt u het onderhoud van uw banden uit handen geven, of bent u benieuwd hoe we voor de best mogelijke bandenservice kunnen zorgen? We kunnen uw banden opslaan in het Audi bandenhotel zodat u er zelf geen omkijken naar heeft en uiteraard direct de bandenspanning voor u controleren. Daarnaast meten we de profieldiepte en zullen we uw banden vervangen wanneer minstens één van beiden versleten is of er sprake is van beschadigingen. Tevens kunnen we direct de reserveband voor u controleren, zodat u maximaal veilig de weg op kunt dankzij onze bandenservice.

Tips voor uw banden

Wilt u er naast onze bandenservice zelf voor zorgen dat u uw banden goed in de gaten houdt? De juiste bandenspanning kan u jaarlijks tot €100 aan brandstof besparen, u kunt de spanning bij ieder tankstation meten. Wij adviseren daarnaast minimaal 3mm profieldiepte (de APK vereist 1,6mm), voor een maximale grip. Zorg er tenslotte voor dat u de bandenmaat kent, die u af kunt lezen op de zijkant van uw banden.

Prijzen

Audi Wielen Service € 39,-
Audi Wielen Service + opslag + transport € 79,-
Banden verwisselen (4 stuks) € 89,-
Banden verwisselen + opslag (4 stuks) € 129,-

Wilt u gebruik maken van onze wielen service, of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.  

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.