Audi Checks

Wisselingen van seizoen zijn goede momenten om een extra check te laten doen zodat u er verzekerd van bent dat uw Audi in Top conditie verkeert. Onze checks voor uw Auid zorgen ervoor dat u zorgeloos op vakantie kunt, of dat u tijdens de winter optimaal voorbereid de weg op kunt.

We kunnen u van dienst zijn met de volgende checks:

  • Vakantiecheck
  • Wintercheck
  • Aircocheck
  • Welkomstcheck

Vakantiecheck

voor een ontspannen vakantie

Wilt u graag ontspannen op vakantie, waarbij u kunt rekenen op een topconditie van uw auto? We zijn u bij Van Beynum graag van dienst met een vakantiecheck. Voor €19,- controleren wij uw auto op 17 vitale punten, onze service-adviseur zal aan de hand daarvan eventuele onderhoudspunten met u bespreken. U weet op die manier zeker dat uw auto klaar is voor een lange vakantierit. We vullen voordelig uw olie bij en zorgen voor een scherp geprijsde onderhoudsbeurt voor uw airco, in combinatie met de checks op 17 verschillende punten.

Wintercheck

Zorgeloos rijden in de winter 

Daarnaast kunnen we u voor de wintermaanden van dienst zijn met onze handige checks. De wintercheck zorgt ervoor dat u tijdens de koude maanden in het jaar kunt rekenen op goede banden, een heldere verlichting en een verwarming die zonder tegensputteren werkt. De wintercheck kost €19,- indien er punten voor onderhoud aan het licht komen zal onze service-adviseur dat met u bespreken. .

Aircocheck

Tijdens de aircocheck kijken we uw airco voor €19,- volledig na. Mocht hieruit blijken dat u nader onderhoud of een reparatie uit dient te laten voeren? We brengen u direct een offerte uit, aan de hand waarvan we desgewenst direct aan de slag kunnen gaan.

Welkomst check

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan, binnen 3 maanden, langs bij Audi Van Beynum voor de Audi Welkomstcheck. Voor maar €39,- controleren wij uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw ‘nieuwe’ Audi.

   

Wilt u meer weten over de checks die we voor u kunnen uitvoeren, of wilt u meteen een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.