Audi Checks

Wisselingen van seizoen zijn goede momenten om een extra check te laten doen zodat u er verzekerd van bent dat uw Audi in Top conditie verkeert. Onze checks voor uw Auid zorgen ervoor dat u zorgeloos op vakantie kunt, of dat u tijdens de winter optimaal voorbereid de weg op kunt.

Uw Audi is in goede handen bij Audi Van Beynum. Door onze vooruitstrevende techniek heeft uw Audi lange onderhoudsintervallen (30.000 km of 2 jaar). Tussentijdse controles op vitale slijtagedelen zijn noodzakelijk. Wisselingen van seizoen zijn goede momenten om een extra check te laten doen zodat u er verzekerd van bent dat uw Audi in Top conditie verkeert.

We kunnen u van dienst zijn met de volgende checks:

  • Vakantiecheck
  • Wintercheck
  • Aircocheck
  • Welkomstcheck

Aircocheck

De hele zomer het hoofd koel. Vrijwel elke nieuwe Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Audi zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Wij bieden diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.

Aircocheck: nu voor € 19,-! Controle werking essentiële onderdelen
- Controle koelende werking
- Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

Uw aircosysteem laten onderhouden? Profiteer dan nu van het tijdelijke aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Wanneer u airco onderhoud laat uitvoeren krijgt u de Audi Aircocheck gratis. Wij adviseren airco onderhoud elke twee jaar uit te laten voeren bij auto's ouder dan drie jaar.

Audi Zomercheck

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of bent u al een tijd niet bij ons geweest voor een controle? Wij bieden u als Audi-rijder een Audi zomercheck aan voor slechts € 19,=. Tot en met 31 augustus krijgt u er tevens een Audi hamamdoek bij cadeau. Uw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat uw Audi weer helemaal klaar is voor de zomerperiode.

Vakantiecheck

voor een ontspannen vakantie. Wilt u graag ontspannen op vakantie, waarbij u kunt rekenen op een topconditie van uw auto? We zijn u bij Van Beynum graag van dienst met een vakantiecheck. Voor €19,- controleren wij uw auto op 17 vitale punten, onze service-adviseur zal aan de hand daarvan eventuele onderhoudspunten met u bespreken. U weet op die manier zeker dat uw auto klaar is voor een lange vakantierit. We vullen voordelig uw olie bij en zorgen voor een scherp geprijsde onderhoudsbeurt voor uw airco, in combinatie met de checks op 17 verschillende punten.

Wintercheck

Zorgeloos rijden in de winter. Daarnaast kunnen we u voor de wintermaanden van dienst zijn met onze handige checks. De wintercheck zorgt ervoor dat u tijdens de koude maanden in het jaar kunt rekenen op goede banden, een heldere verlichting en een verwarming die zonder tegensputteren werkt. De wintercheck kost €19,- indien er punten voor onderhoud aan het licht komen zal onze service-adviseur dat met u bespreken. .

Welkomst check

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan, binnen 3 maanden, langs bij Audi Van Beynum voor de Audi Welkomstcheck. Voor maar €39,- controleren wij uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw ‘nieuwe’ Audi.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.