Audi Diefstalpreventie

Er wordt in Nederland iedere paar minuten een auto opengebroken, om waardevolle spullen te stelen of zelfs de auto mee te nemen. Audi Van Beynum informeert u graag hoe u uw Audi goed kunt beveiligen tegen inbraak en diefstal.

Alarm of Navi Lock in uw auto

Koopt u een nieuwe auto en wilt u diefstal voorkomen? U kunt daarvoor gebruik maken van een alarmsysteem. Het systeem heeft een belangrijke preventieve werking, waardoor u het risico op diefstal eenvoudig kunt verminderen. U vergroot de pakkans, dankzij een systeem dat een geluidssignaal afgeeft, zorgt voor helingsdetectie of het zelfs mogelijk maakt om uw auto op afstand te volgen. Uiteraard kunnen we u bij Audi Van Beynum adviseren over de verschillende beveiligingssystemen die beschikbaar zijn voor uw Audi.

Gebruikt u een navigatiesysteem in de auto en wilt u diefstal daarvan voorkomen? Dan kunt u gebruik maken van een Navi Lock, een systeem dat helpt uw navigatie te beveiligen. De Navi Lock systemen zijn beschikbaar voor diverse modellen, we adviseren u graag.

Bearlock anti-diefstal beveiligingssysteem

Zoekt u naar een veilig autoslot voor uw auto of een mechanisch beveiligingssysteem? Dan vormt Bearlock een goede keuze. Het is een slot voor uw versnellingsbak, dat er op een eenvoudige en revolutionaire manier voor zorgt dat het niet mogelijk is uw auto te ontvreemden. Het Bearlock anti-diefstal beveiligingssysteem vormt één geheel met het chassis van de auto, waardoor dit niet te kraken valt zonder het chassis ernstig te beschadigen.

Laat je auto niet hacken

Er worden veel auto’s van verschillende merken en types gestolen. Maar niet iedere auto is even gewild bij het dievengilde. Sommige auto’s zijn moeilijker te stelen dan andere. En sommige auto’s zijn populairder dan andere. In Nederland beschikken we over een goede registratie van gestolen auto’s. Hiermee kan bepaald worden hoe diefstalgevoelig uw type auto is. Check of uw Audi makkelijk te hacken is!

Wilt u meer informatie ontvangen over het Bearlock of Navi Lock systeem, of wilt u meer weten over een alarm op uw Audi? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.