Audi Direct aanname

Bij Audi Van Beynum doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw Audi kunt genieten. Daarbij laten we geen kans voorbijgaan om onze service te verbeteren en het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Audi Direct Aanname: een quickscan van uw auto

Om het onderhoud aan uw Audi nóg beter af te stemmen op de behoeften van u en uw auto, introduceren we met veel genoegen een nieuwe manier van serviceverlening: Audi Direct Aanname. Dit is een korte inspectie van circa 25 minuten rondom uw auto, die vooraf kan gaan aan een reparatie of onderhoudsbeurt. Een speciaal hiervoor opgeleide technicus voert de inspectie samen met u uit. Aan de hand van een vaste inspectielijst brengt hij alle aandachtspunten in kaart en hij beoordeelt de algemene staat van uw auto. Uiteraard heeft u de mogelijkheid de technicus vragen te stellen. U ontvangt van ons een advies op maat, een duidelijke kostenindicatie en een mogelijke planning. U weet op die manier vrijwel direct waar u aan toe bent.

Hoe werkt Audi Direct Aanname?

Audi Direct Aanname begint met het maken van een afspraak om samen met uw serviceadviseur, in een speciale ruimte, een diagnose voor uw auto te stellen. Aan de hand van een vast aantal punten brengt uw serviceadviseur een advies uit over de eventueel te vervangen onderdelen, kleine reparaties en het te verwachten onderhoud in de toekomst. Uiteraard is hierbij een vakkundige uitleg inbegrepen, net als allerlei handige tips om nog meer uit uw Audi te halen. Indien wenselijk volgt er in het geval van een reparatieverzoek een proefrit, waarbij u uw serviceadviseur concreet kunt wijzen op een eventuele onvolkomenheid. U kunt uw dagelijkse ervaringen met uw Audi combineren met onze kennis van techniek, zodat wij onze prestaties het best kunnen afstemmen op uw wensen.

Werkzaamheden en kosten zijn vooraf bekend

Samen met uw serviceadviseur komt u tot een plan van aanpak voor onderhoud of reparatie van uw Audi. Uw serviceadviseur stelt hier vooraf een offerte voor op. U heeft een helder beeld van wat er met uw Audi gaat gebeuren, wanneer we aan de slag gaan en wat de kosten hiervoor bedragen. Het stellen van de diagnose is volledig kosteloos.

Afspraak zonder wachttijd

Wilt u gebruikmaken van Audi Direct Aanname? U kunt dit aangeven bij het maken van de normale werkplaatsafspraak voor reparatie of onderhoud. Op onze online werkplaatsplanner kunt u de Audi Direct Aanname simpelweg aanvinken. We plannen dan een afspraak in en reserveren meteen voldoende tijd, zodat u niet hoeft te wachten als u uw Audi komt brengen.

De voordelen van Audi Direct Aanname

  • Vooraf duidelijkheid over eventueel te verrichten onderhoud en reparaties
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • Persoonlijk advies afgestemd op uw wensen
  • Persoonlijk betrokken bij kennis achter de techniek
  • Geen wachttijden aan de servicebalie; u maakt een afspraak op een vast tijdstip

Wilt u gebruik maken van Audi Direct Aanname, of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.