Audi Direct aanname

Bij Audi Van Beynum doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw Audi kunt genieten. Daarbij laten we geen kans voorbijgaan om onze service te verbeteren en het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Volledige transparantie

Door de Directaanname biedt Audi u volledige transparantie in onderhoud of reparatie van uw Audi.

Audi Directaanname is een service waarbij een medewerker van de Audi dealer samen met u de auto inspecteert. Uw auto wordt dan op alle vitale delen gecontroleerd en u ontvangt een gedegen service advies voor zowel voor de korte als lange termijn. Zo bent u exact op de hoogte van de technische staat van uw Audi. Een premium service toegespitst op uw wensen waarbij u als klant en uw Audi centraal staan

Hoe werkt Audi Direct Aanname?

Audi Direct Aanname begint met het maken van een afspraak om samen met uw serviceadviseur, in een speciale ruimte, een diagnose voor uw auto te stellen. Aan de hand van een vast aantal punten brengt uw serviceadviseur een advies uit over de eventueel te vervangen onderdelen, kleine reparaties en het te verwachten onderhoud in de toekomst. Uiteraard is hierbij een vakkundige uitleg inbegrepen, net als allerlei handige tips om nog meer uit uw Audi te halen. Indien wenselijk volgt er in het geval van een reparatieverzoek een proefrit, waarbij u uw serviceadviseur concreet kunt wijzen op een eventuele onvolkomenheid. U kunt uw dagelijkse ervaringen met uw Audi combineren met onze kennis van techniek, zodat wij onze prestaties het best kunnen afstemmen op uw wensen.

Werkzaamheden en kosten zijn vooraf bekend

Samen met uw serviceadviseur komt u tot een plan van aanpak voor onderhoud of reparatie van uw Audi. Uw serviceadviseur stelt hier vooraf een offerte voor op. U heeft een helder beeld van wat er met uw Audi gaat gebeuren, wanneer we aan de slag gaan en wat de kosten hiervoor bedragen. Het stellen van de diagnose is volledig kosteloos.

Afspraak zonder wachttijd

Wilt u gebruikmaken van Audi Direct Aanname? U kunt dit aangeven bij het maken van de normale werkplaatsafspraak voor reparatie of onderhoud. Op onze online werkplaatsplanner kunt u de Audi Direct Aanname simpelweg aanvinken. We plannen dan een afspraak in en reserveren meteen voldoende tijd, zodat u niet hoeft te wachten als u uw Audi komt brengen.

De voordelen van Audi Direct Aanname

  • Vooraf duidelijkheid over eventueel te verrichten onderhoud en reparaties
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • Persoonlijk advies afgestemd op uw wensen
  • Persoonlijk betrokken bij kennis achter de techniek
  • Geen wachttijden aan de servicebalie; u maakt een afspraak op een vast tijdstip

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.