Audi Garantie bij Audi Van Beynum

Koopt u een nieuwe Audi? We kunnen u als Audi Dealer verzekeren van de best mogelijke kwaliteit. Bovendien bieden we u een uitgebreid palet aan garanties. U kunt rekenen op 2 jaar fabrieksgarantie, 3 jaar lakgarantie en 12 jaar carrosseriegarantie. Is er onverhoopt een keer wat aan de hand met uw Audi? Binnen de garantietermijnen zijn we u daar kosteloos mee van dienst, bovendien zorgen we als Audi Dealer voor 2 jaar garantie op vervangende Audi-onderdelen en al onze werkzaamheden.

Elke nieuwe Audi wordt afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen. Een kwestie van geloven in kwaliteit en service.

De volgende omvangrijke garanties zorgen voor optimaal rijplezier in uw Audi:

 • 2 jaar technische garantie: kijk op pagina 24 voor de volledige voorwaarden.
 • 3 jaar lakgarantie: dankzij het hoogwaardige lakproces, met kwalitatief zeer goede grondlagen en lakkleuren.
 • 12 jaar carrosseriegarantie tegen doorroesten van binnenuit:
 • deze garantie geldt zowel voor de volledig verzinkte stalen carrosserieën als voor de aluminium Audi Space Frame ASF carrosserieën.
 • 2 jaar garantie op alle Audi Originele Onderdelen, Audi Originele Accessoires en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van de Audi Servicepartner: kijk op pagina 9 voor de 4 jaar garantie op Audi Erkend Schadeherstel.
 • Audi Mobiliteitsgarantie: deze geldt gedurende de gehele levensduur van elke Audi waarvoor het voorgeschreven onderhoud en eventueel geadviseerde reparaties tijdig door de Audi Servicepartner zijn uitgevoerd

Technische garantie

De garantietermijn voor een nieuwe Audi is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van het kenteken deel 1a van de eerste eigenaar. Carrosserie- en lakgarantie. Als aanvulling op de hiervoor vermelde garantiebepalingen geldt voor Audi het volgende:

Carrosseriegarantie

Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.

Lakgarantie

Gedurende een termijn van drie jaar na de afleveringsdatum wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.

Audi Plus 2 Assurance

Twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte kosten.

Als u bij aankoop van een nieuwe Audi de Audi Plus 2 Assurance afneemt bij uw Audi dealer bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. Audi Plus 2 Assurance biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Audi fabrieksgarantie. Tarieven inclusief BTW en o.b.v. 2 jaar extra garantie of een maximaal kilometrage van 100.000 of 150.000 kilometer binnen 4 jaar.

Voordelen Audi Plus 2 Assurance

 • U sluit de Audi Plus 2 Assurance af bij uw Audi dealer tegen een aantrekkelijk tarief.
 • Dekking in binnen- en buitenland.
 • Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
 • Audi Plus 2 Assurance is eenvoudig af te nemen op het moment van aankoop van een nieuwe Audi.
Model Consumentenprijs 2 jaar 100.000km Consumentenprijs 2 jaar 150.000km
A1 €259,- €309,-
A3, Q2, Q3

€319,-

€369,- 
A3 e-tron  €259,-  €309,- 
A4, A5, A6, Q5, TT  €389,-  €439,- 
A7, A8, Q7, Q7 e-tron, R8  €469,-  €519,- 

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

 • Altijd scherpe voorraadacties

 • Familiebedrijf sinds 1920

 • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.