Audi Garantie bij Audi Van Beynum

Koopt u een nieuwe Audi? We kunnen u als Audi Dealer verzekeren van de best mogelijke kwaliteit. Bovendien bieden we u een uitgebreid palet aan garanties. U kunt rekenen op 2 jaar fabrieksgarantie, 3 jaar lakgarantie en 12 jaar carrosseriegarantie. Is er onverhoopt een keer wat aan de hand met uw Audi? Binnen de garantietermijnen zijn we u daar kosteloos mee van dienst, bovendien zorgen we als Audi Dealer voor 2 jaar garantie op vervangende Audi-onderdelen en al onze werkzaamheden.

2 jaar fabrieksgarantie op uw Audi

U krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie op uw Audi, dit geldt voor ieder type en model. Dat betekent dat u gedurende die periode zorgeloos gebruik kunt maken van uw nieuwe auto, er is geen sprake van een kilometerbeperking. Voeren we betaalde reparaties voor u uit, ook na deze 2 jaar? Dan krijgt u hierop standaard 2 jaar garantie, net als op de werkzaamheden die we uitvoeren. Uiteraard maken we gebruik van originele Audi onderdelen, waardoor u kunt rekenen op de best mogelijke service zoals u die van een Audi Dealer en Service Partner mag verwachten.

Garantie op de lak en carrosserie

Daarnaast ontvangt u op uw nieuwe Audi een uitgebreide garantie op de lak, gedurende 3 jaar. Is er sprake van een materiaal- of fabrieksfout, waardoor de lak beschadigingen vertoont? Wij kunnen dit uitstekend voor u herstellen, we zorgen er als Audi Dealer voor dat uw auto er stralend en als nieuw uit blijft zien. U krijgt 12 jaar garantie op de volledig verzinkte carrosserie van uw Audi, zodat uw auto er zelfs na tienduizenden kilometers precies zo uit blijft zien als hoe u die ooit kocht.

Extra garantie voor uw Audi

Als u bij aankoop van een nieuwe Audi de Audi Plus 2 Assurance afneemt bij Audi Van Beynum bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. Audi Plus 2 Assurance biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Audi fabrieksgarantie.

Om na afloop van de reguliere garantie toch verzekerd te zijn van een uitstekende dekking tegen onverwachte reparatiekosten is er de Audi Car Plus Assurance. Deze verzekering biedt u aansluitend op de reguliere garantie nog eens 1 of 2 jaar extra zekerheid tegen een zeer aantrekkelijke premie.

De voordelen:

  • Uitgebreide dekking (mechanische en elektronische onderdelen).
  • Maximaal 2 jaar extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten.
  • Verzekering overdraagbaar bij particuliere verkoop.
  • Geen eigen risico, de onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
  • U kunt bij uw eigen Audi dealer terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een aanvullende garantie voor uw Audi, of wilt u meer weten over de voordelen van onderhoud bij uw Audi Dealer? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u er graag meer over.  

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.