Audi Privé Plan

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van de Audi en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij Audi rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen.

Hoge inruilwaarde, lage maandlasten

Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw Audi, want waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het einde van de gebruiksduur nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Audi. Daarom wordt bij Audi Bank een deel van de financiering “bevroren” , dit noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen de rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw Audi. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Zekerheid en flexibiliteit

Wij adviseren bij het financieren van uw auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men meestal na drie tot vier jaar toe is aan een andere auto. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Op die manier kunt u duidelijk plannen en weet u exact wanneer uw betaalplan afloopt.
Wilt u na afloop van de looptijd uw financiering laten doorlopen? Dat kan ook. U heeft dus niet alleen zekerheid maar ook flexibiliteit. Zo houdt u rekening met uw toekomstige mobiliteit.

Alle voordelen van Audi Privé Plan voor u op een rij:

  • Lage maandlasten door rekening te houden met de hoge restwaarde.
  • Gemakkelijk en direct geregeld bij uw dealer.
  • Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s.
  • Vaste looptijd, vaste rente. Geen verrassingen achteraf.
  • Maatwerk, afgestemd op uw wensen.
  • Looptijd van 3 tot 72 maanden.

Audi Credit

Mocht u, om wat voor reden dan ook, kiezen voor een doorlopend krediet, dan kunt u deze natuurlijk ook afsluiten bij Audi Bank. Credit is een doorlopend krediet met een variabele rente, een variabele looptijd en de mogelijkheid om reeds afgeloste bedragen weer op te nemen.
Als u kiest voor meer financiële ruimte en geen betaalplan wenst dat is afgestemd op de gebruiksduur van uw auto dan biedt het flexibele Audi Credit zeker uitkomst.

Nieuwsgierig geworden naar wat Audi Privé Plan of Audi Credit voor u kan betekenen? Neem dan contact op of bereken hier uw maandlasten.

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens