Audi Clever Repair Ruitenservice

Een kleine gebeurtenis met grote gevolgen: als u steenslagschade in de voorruit van uw Audi niet snel laat herstellen, loopt u de kans dat u op termijn de complete voorruit moet laten vervangen.

Laat het zover niet komen, want vaak kost reparatie u immers niets*.

Dankzij de Audi Clever Repair Ruitenservice is een sterretje in de voorruit op slimme manier te repareren. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Hoe eerder u naar de ruit laat kijken, hoe minder u van de reparatie ziet. Hou er bovendien rekening mee dat ongerepareerde ruitschade kan leiden tot APK-afkeur. Dat is het geval als een sterretje in de voorruit dat groter is dan 20 mm in het directe zicht van de bestuurder zit.

Verzekering

Veel verzekeraars vergoeden de kosten voor de Audi Clever Repair Ruitenservice, de snelle en goedkopere reparatiemethode. Met WA+ of soortgelijke verzekering en met een all-risk autoverzekering hoeft u meestal niet de portemonnee te trekken.

* In veel gevallen vergoedt uw autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Dit valt meestal onder de dekking vanaf WA extra/WA plus. Afhankelijk van de verzekeraar betaalt u alleen de kosten van het eigen risico. Kijk in de polisvoorwaarden van uw verzekering om zeker te weten hoe het in uw geval is geregeld.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over Audi Clever Repair Ruitenservice, of maak meteen een afspraak voor het herstel van ruitschade.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.