Auto importeren

Zorgeloos uw droomauto importeren? Van Beynum regelt het voor u!

Heeft u uw droomauto gevonden maar staat deze niet in Nederland? Kijkt u op tegen al het geregel en administratieve rompslomp om de auto te importeren? Wij helpen u graag verder!

Van Beynum zoekt voor u uw droomauto* (nieuw en gebruikt) en nemen het hele importproces van A tot Z uit handen. Wij importeren de volgende merken: Audi, Porsche, SEAT, SKODA en Volkswagen. De reden dat wij alleen deze merken importeren is dat wij als officiële dealer van de Volkswagen Group hier de beste (technische) kennis en kunde voor in huis hebben.

* maximaal 4 jaar oud en/of 100.000km

Stap 1: Zoeken

Wanneer u uw droom auto uit het buitenland zelf al heeft gevonden hoeft u alleen deze auto aan ons door te geven. Wanneer u nog niet gezocht heeft kunt u ook bij ons een zoekopdracht plaatsen, wij zoeken dan a.d.h.v. de door u opgegevens zoekcriteria de auto die hierbij aansluit.

Wij importeren alleen van officiële dealers in het buitenland. Op https://www.mobile.de/nl kunt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk in de zoekfunctie "dealer" als leverancier aanvinken. De reden dat wij alleen met officiële dealers werken is heel simpel en wellicht voor de hand liggend: betrouwbaarheid. 

Stap 2: Dé auto

Wanneer u de beslissing heeft gemaakt welke auto u wenst te importeren geeft u dit aan ons door. U hoeft zelf géén contact op te nemen met de verkopende partij. Nadat u ons heeft doorgegeven welke auto er geïmporteerd dient te worden leggen wij alle contacten.

Stap 3: De bevestiging

Wij nemen contact op met de leverende dealer en stellen het totale (kosten)plaatje voor u op. Wanneer u een auto in te ruilen heeft is dit uiteraard geen probleem. Wij taxeren uw auto en verwerken dit in het totaalplaatje. Na uw akkoord gaan wij het proces in werking zetten.

Wat regelen wij verder voor u?

  • Certificaat van Overeenkomst: Wij controleren voor u of alle papieren in orde zijn van de auto.
  • Wij regelen het transport van de auto naar Nederland voor u.
  • Wanneer een voertuig zich op de openbare weg in Nederland begeeft moet deze van een Nederlands kenteken zijn voorzien. Wij regelen dit voor u.
  • Het RDW zal ook een kentekenonderzoek, waaronder het conformeren van de auto en het buitenlands kenteken, verifiëren van typegoedkeuring en controle op diefstal of vermissing, uitvoeren.
  • Indien de auto goedgekeurd wordt door de RDW dan rest enkel de BPM-aangifte bij de Douane. Ook dit regelen wij voor u.

Bezichtigen

Zodra uw auto bij ons binnen is, brengen wij u op de hoogte. In overleg kunt u, wanneer u dit wenst, de auto dan komen bezichtigen.

Stap 4: Uw auto ophalen

Wanneer wij al bovenstaande administratieve handelingen voor u hebben uitgevoerd en met u een afleverdatum hebben afgesproken, zorgen wij er uiteraard ook voor dat uw nieuwe auto er gepoetst en voorzien met een nieuw Nederlands kenteken voor u klaar staat bij een van onze vestigingen! Nadat al het papierwerk is doorgenomen gaan wij over tot het leukste gedeelte: De auto! Wij zullen u zo goed mogelijk informeren over alle functies en opties van uw nieuwe auto. Uiteindelijk hopen wij u natuurlijk met een grote glimlach weg te zien rijden uit onze showroom. 

Garantie

Zoals hierboven beschreven importeren wij uitsluitend bij officiële dealers. Hierdoor zal in vele gevallen de fabrieksgarantie nog van kracht zijn. Indien de auto niet meer onder de fabrieksgarantie valt, kunnen wij voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft extra garantie.

Kosten

Voor deze dienst vragen wij een vast bedrag van €2.250,- incl. BTW aan bemiddelingskosten. Dit is inclusief begeleiding en voorbereiding RDW-keuring, aangifte BPM, aanvraag kenteken en de kentekenplaten. De transportkosten zijn hierbij niet inbegrepen. Deze zijn afhankelijk van de plaats waar de te importeren auto vandaan moet komen.

Stuur uw zoekopdracht in!

Jong gebruikte fabrieks Audi's

Op zoek naar een écht unieke Audi? Of een Audi met nét wat meer opties dan de standaard mogelijkheden? Probeer dan eens een jong gebruikte Audi, direct van de fabriek geïmporteerd. De auto heeft daar enkel gefungeerd als demonstratie auto voor fotoreportages en andere marketing doeleinden en heeft hierdoor maar weinig kilometers op de teller! Hierdoor is de auto vaak wat rijker uitgerust maar door onze importmethode wel goedkoper dan vergelijkbare Audi's uit Nederland.

Uiteraard zorgen wij voor een grondige controle van de Audi. Om het nog aantrekkelijker te maken geven wij een gegarandeerde prijs op zowel de nieuwe als de inruilauto én ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie vanaf de eerste registratiedatum! U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over handelingen voor het importeren, dat nemen wij ook bij een fabrieks Audi geheel voor u uit handen. Wij maken hierover duidelijke afspraken met u als klant.

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.