Welkom bij Van Beynum Autoverhuur

Wilt u een auto huren of voor een kortere tijd leasen? Van Beynum Autoverhuur is dé zakelijke aanbieder van tijdelijke mobiliteit.

Tijdelijke mobiliteit

Van Beynum Autoverhuur is dé zakelijke aanbieder van tijdelijke mobiliteit. Wij verhuren alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en zijn aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer dan 100 kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi hebben wij altijd een oplossing voor u.

Vestigingen

Met onze vestigingen in Gouda, Moordrecht en Woerden, weten we u te allen tijde van betrouwbaar en representatief vervoer te voorzien en kan Van Beynum Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan zakelijke autohuur, serviceverhuur en shortlease constructies. Wilt u uw medewerker met een proefperiode laten rijden in de representatieve Volkswagen Golf met 20% bijtelling of toch met een Volkswagen Transporter uw promotiemateriaal wegbrengen naar de beurs? Wij helpen u de weg op!
Oftewel als u op zoek bent naar tijdelijke mobiliteit dan bent u bij Van Beynum Autoverhuur aan het goede adres.

Wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs ... de koffie staat voor u klaar.

www.vanbeynumautoverhuur.nl

Uw Van Beynum Autoverhuur team

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens