CarePort Financial Lease

Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Het belangrijkste voordeel van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen bedrijfswagen.

CarePort Financial Lease is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil.  Een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Een van de voordelen van CarePort Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen bedrijfswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. U wordt direct economisch eigenaar van de auto en u kunt de bedrijfswagen op de bedrijfsbalans plaatsen. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Uiteraard bieden we u ook een aantrekkelijk rentetarief. 

Alle voordelen op een rij

  • Persoonlijke service van de Volkswagen Bedrijfswagens dealer 
  • Alles onder één dak geregeld bij uw eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer
  • De beste zorg voor uw Volkswagen Bedrijfswagen
  • Altijd de beste dekking

Over de ‘slottermijn’

Bij een gewone financiering betaalt u rente en aflossing over het hele bedrag. Het CarePort Financial Lease is speciaal afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Volkswagen Bedrijfswagens. Daarom kunt u bij CarePort een deel aflossingsvrij opnemen, dit deel noemen wij de ‘slottermijn’. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Dat scheel aanzienlijk in de maandlasten. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Volkswagen bedrijfswagen.

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.