Cargarantie: takes the risk out

De aanschaf van een auto met een garantie van CarGarantie is een prima deal. U heeft een prima auto gekocht waarvoor de dealer instaat. Toch kan er aan iedere auto iets kapot gaan. De reparatiekosten kunnen heel hoog zijn en worden zelden bij de aanschaf van een auto ingecalculeerd. Met de CarGarantie die Van Beynum Occasions u aanbiedt, kunt u in heel Europa minstens een jaar langer rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoorziene reparatiekosten. Met de CarGarantie bent u beschermt tegen hoge reparatiekosten van mechanische of elektronische onderdelen. Alle onderdelen die onder de garantie vallen staan hiernaast vermeld. Kies uit Basis of Comfort, naargelang uw behoefte aan zekerheid.

Basisdekking

Dankzij de basisdekking heeft u een betrouwbare bescherming na de fabrieksgarantie. De garantie denkt de belangrijkste onderdelen van uw voertuig zoals motor, versnellingsbak en differentieel en eindaandrijving.  

 • Motor: Cilinderblok; carter; cilinderkop; cilinderkoppakking; behuizing van wankelmotor; alle inwendige delen die met de oliecirculatie verband houden; distributieriemen; spanrol voor distributieriemen; looprollen voor distributieriemen; oliekoeler; carterpan; oliedrukschakelaar; oliefilterhuis; vliegwiel/tweemassavliegwiel; aandrijfwiel voor koppelomvormer; starterkrans op vliegwiel/tweemassavliegwiel/aandrijfwiel.
 • Versnellingsbak: versnellingsbakhuis; alle inwendige delen van de versnellingsbak; koppelomvormer; besturingsapparaat van de automatische versnellingsbak; besturingsapparaat van de geautomatiseerde manuele versnellingsbak; oliekoeler van de automatische versnellingsbak.
 • Differentieel en eindaandrijving: Differentieelhuis (voor-, achter- en vierwielaandrijving); alle inwendige delen of differentieel/eindaandrijving.

Comfortdekking

Met 10 extra onderdelen, zoals bijvoorbeeld remmen, koelsysteem, en elektrisch systeem, bent u met de comfortdekking absoluut zeker dat u veilig rijdt en beschermt bent tegen hoge reparatiekosten.

 • Aandrijfsysteem: Cardanas; aandrijfassen; kruiskoppelingen; rotatiefrequentiesensoren voor antislipregelingen; besturing voor antislipregelingen; hydrauliekunit voor antislipregelingen; drukreservoir voor antislipregelingen; pomp voor antislipregelingen.
 • Stuurinrichting: Mechanische besturing met alle inwendige delen; hydraulische besturing met alle inwendige delen; elektrische stuurbekrachtiging; elektronische onderdelen van de stuurinrichting.
 • Remmen: Hoofdremcilinder; rembekrachtiger; hydropneumatische pomp; drukreservoir van de hydropneumatiek; drukregelaar van de hydropneumatiek; vacuümpomp; wielremcilinder van de trommelrem; remkrachtregelaar; remkrachtbegrenzer; elektronisch stuurapparaat van het ABS; hydraulische module van het ABS; toerentalsensoren van het ABS.
 • Brandstofsysteem: Brandstofpomp; injectiepomp; hogedrukpomp; elektronische onderdelen van het motormanagement; turbolader.
 • Elektrische accessoires: Ruitenhefferschakelaar; ruitenheffermotor; ruitenhefferstuurapparaat; schuifdakschakelaar; schuifdakmotor; schuifdakstuurapparaat; centraledeurvergrendelingsschakelaar; centraledeurvergrendelingsmotor; centraledeurvergrendelingsstuurapparaat; deursloten; voorruitverwarmingselementen (uitgezonderd breukschade); achterruitverwarmingselementen (uitgezonderd breukschade).
 • Elektrisch systeem: Alternator; spanningsregelaar van de alternator; startmotor; elektrische onderdelen van de ontsteking; bougiekabels; elektrische bedrading van de elektronische brandstofinspuiting; ontstekingspoel; voorgloeirelais/voorgloeistuurapparaat; kast van centraal elektronisch systeem; combi-instrument van instrumentenpaneel (schakelpaneeleenheid); boordcomputer; regeleenheden (uitgezonderd navigatie, verlichtingsinstallatie, chassis, audiosysteem, videosysteem, radarsysteem); ruitenwissermotor; koplampwissermotor; verwarmings- en ventilatie-motoren; claxon.
 • Koelsysteem: Radiator van de motor; verwarmingswarmtewisselaar; thermostaat; waterpomp; viscokoppeling/thermoventilator; ventilatorkoppeling; thermoschakelaar.
 • Uitlaatsysteem: Elektronische onderdelen van het uitlaatgasreinigingssysteem.
 • Veiligheidssystemen: Airbag-stuurapparaat; gordelspannerstuurapparaat; zitplaatsherkenningssensor; crash-sensor; kabelboom; elektrische stekkers; stuurwielkontakt.
 • Air conditioning: Compressor; verdamper; condensor; ventilator. 

Flexibele en snelle schadeafhandeling

Heeft u pech in het binnenland, dan laat u de auto gewoon bij Van Beynum repareren. Wij handelen vervolgens alle administratieve zaken met CarGarantie voor u af. Afrekening vindt snel plaats, rechtstreeks tussen CarGarantie en Van Beynum. Zo heeft u er geen omkijken naar. Bevindt u zich niet in de buurt van Van Beynum op de plaats waar u pech heeft? Geen probleem! U meldt de schade telefonisch bij Van Beynum. De reparatie laat u vervolgens, in overleg met ons, uitvoeren in eender welke garage van uw merk in Europa.

Garantie van specialisten

CG Car-Garantie Versicherungs-AG is reeds 40 jaar de meest ervaren garantieaanbieder en pionier op het gebied van garantie- en klantenbindingsconcepten in Europa. Nagenoeg alle constructeurs en importeurs en 22.000 gekwalificeerde automobielbedrijven van alle merken werken met CarGarantie samen. Professionele en goed geschoolde vakmensen bij de garages en bij CarGarantie zorgen voor uw zekerheid bij de aankoop van een auto. Met behulp van moderne technieken en door een snelle gegevensverwerking kunnen ze zich ten volle inzetten om een reparatie zo snel mogelijk af te handelen.  

uw voordelen

Technische zekerheid:

 • Deze garantie dekt alle belangrijke mechanische en electronische onderdelen, essentieel voor het goed functioneren van uw auto

Financiële zekerheid:

 • De schadevergoeding wordt rechtstreeks geregeld, u hoeft dus geen geld voor te schieten
 • Het betekent een meerwaarde bij herverkoop van uw auto, daar de garantie overdraagbaar is
 • De garantie is in heel Europa geldig (vakanties en zakenreizen)
 • Altijd scherpe voorraadacties

 • Familiebedrijf sinds 1920

 • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.