Club SEAT voordelen bij Service Dealer Van Beynum

Bent u lid van Club SEAT? We zijn Service Dealer voor SEAT, waardoor we u uitstekend van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld de gratis zomer- en wintercheck. Als lid van Club SEAT profiteert u van diverse voordelen, in de vorm van kortingen en aanvullend rijplezier.

Plezier en beleving

Leden van Club SEAT kunnen rekenen op het maximale plezier en de ultieme beleving. Wij dragen daar bij Van Beynum graag aan bij. U kunt niet alleen voordeliger rijden dankzij de extra’s en ons voordelige onderhoud, u kunt daarnaast rekenen op allerlei leuke extra’s. Wilt u graag een dagje sturen op het circuit tijdens de speciale circuitdagen, of deelnemen aan exclusieve evenementen? Club SEAT levert veel meer op dan alleen het voordelige onderhoud zoals bij ons als Service Dealer, schrijf u online in bij SEAT indien u nog geen lid bent 

Privileges voor Club SEAT leden

We kunnen u bij Van Beynum als Service Dealer voor SEAT een aantal interessante privileges aanbieden. Club SEAT leden kunnen bij ons rekenen op €20 korting op de APK, een gratis zomer- en wintercheck, een gratis airco check en bovendien korting op verschillende accessoires. Wist u dat u daarnaast altijd als eerste op de hoogte bent van SEAT-nieuws, u voordelig kunt parkeren bij Parkline, u korting krijgt op het autowassen bij Texaco en u voordelig naar het Rijksmuseum kunt?

Altijd op de eerste rij

We vertellen u als Service Dealer voor SEAT graag meer over de exclusieve voordelen voor leden. We zorgen er met de gratis checks voor dat u uw auto op de belangrijke punten na kunt laten kijken, terwijl u dankzij de korting standaard een scherpe prijs betaalt voor uw APK. Word direct lid van Club SEAT om van de voordelen te profiteren, of laat ons weten dat u lid bent en u wenst te profiteren van de voordelen voor leden.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.