Das Welt

Wanneer u kiest voor een Das WeltAuto bij De Occasions van Volkswagen Van Beynum, dan voorkomt u verrassingen. De historie van alle auto´s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is uiteraard volgens de fabrieksvoorschriften van Volkswagen onderhouden. Kortom een occasion met zekerheid.

Autohistorie is bekend

Welke historie?

Naast de afleveringsgegevens bevat de autohistorie ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Jouw merkdealer controleert dat in de fabriekssystemen en aan de hand van het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

De kilometerstand van de Das WeltAuto klopt.

Je ontvangt bij jouw Das WeltAuto een bewijs van de NAP (Stichting Nationale Autopas) dat jouw kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van jouw auto ten goede komt.

Gecontroleerd en geprepareerd volgens Das WeltAuto-normen

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De controle wordt uiteraard uitgevoerd door de specialisten van de merkdealer, getraind door de importeur en de fabrikant. De specialisten testen, keuren, vernieuwen en poetsen iedere auto tot deze optimaal geprepareerd is. Hierbij gebruiken ze alleen originele onderdelen. Pas als ze voor de volle 100% achter de auto staan, zijn ze bereid deze aan jou te verkopen.

Das WeltAuto-garantie

Das WeltAuto-garantie

Binnen de Das WeltAuto-garantie verzorgt jouw merkdealer kosteloos de reparatie of vervanging van niet-functionerende onderdelen als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout. Daarnaast worden de vervangings- of reparatiekosten aan een ander onderdeel vergoed, voor zover die voortkomen uit het niet-functioneren van het verzekerde onderdeel, of indien het nodig is dit onderdeel te vervangen om tot een verantwoorde reparatie te komen. Let wel: alle reparaties en onderhoudsbeurten dienen plaats te vinden bij een officiële merkdealer.

De garantie biedt je een zeer uitgebreide dekking

De dekking geldt voor heel Europa. Je kunt kosteloos terecht bij merkservicepartners in heel Nederland. Mocht het probleem zich in het buitenland voordoen, dan wordt je -na overleg met jouw leverende dealer- ook bij een merkservicepartner geholpen.

Duur van de Das WeltAuto-garantie

Als garantiebewijs ontvang je bij aflevering een Das WeltAuto-certificaat. Hierop vindt je de omschrijving van de bijbehorende garantie. Indien de fabrieksgarantie een langere termijn bestrijkt dan de Das WeltAuto-periode, dan blijft de fabrieksgarantie van kracht.*

*Afwijkende garantie afspraken met dealer zijn mogelijk en dienen altijd in het garantiecertificaat vastgelegd te worden.

Meer informatie

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.