Duurzaam ondernemen

Als Van Beynum hebben we maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. En we gaan zuinig om met energie.

Erkend Duurzaam

De BOVAG heeft het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ ontwikkeld voor bedrijven in de automotive sector die duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aantoonbaar in hun bedrijfsvoering doorvoeren. Hierbij worden de autobedrijven onder andere getoetst op energiebesparing en het scheiden van afval, maar ook op aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van personeel, de maatschappelijke betrokkenheid in de omgeving en het al dan niet aanbieden van energiezuinige auto’s.

Toekomstperspectief werknemers

Bij Van Beynum is er veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Maatschappelijke betrokkenheid is bij de Van Beynum Autogroep een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur: Dit komt onder andere tot uiting in de sponsoring van veel regionale sportverenigingen. Wij leveren graag een bijdrage aan de lokale verenigingen en de sportieve ontwikkeling van mensen.

Zuinige auto's

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in onze ondernerneming ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom dan ook alle schone en zuinige Audi’s, Volkswagens en ŠKODA's. Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen. Het Erkend Duurzaam certificaat moet jaarlijks worden verlengd door middel van een hercertificering. We hebben een actieplan opgesteld om het Maatschappelijk verantwoord ondernemen nog beter in onze bedrijfsvoering te verankeren. Binnen het actieplan wordt er onder andere aandacht besteed aan afvalscheiding, milieuvriendelijke verlichting met daglichtafhankelijke schakeling.


Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.