e-Crafter showroom première

Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen.

Kom kennis maken met de eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Op maandag 26 november staat de e-Crafter tussen 14.00uur en 19.00uur in onze showroom aan de Burgemeester van Reenensingel 117 in Gouda. Tevens is er de mogelijkheid tot proefrijden in de e-Crafter, mocht u hierin interesse hebben dan vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen zodat wij daarmee rekening mee kunnen houden in de planning.

We verwelkomen u graag 26 november in onze showroom!

De Volkswagen e-Crafter

Opladen inpassen in je bedrijfsvoering.

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op je bedrijf of bij je chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen, past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

Veel mogelijkheden voor het opladen van jouw elektrische bedrijfswagen.

Jij bepaalt waar je jouw e-Crafter oplaadt: via een stopcontact in je garage thuis, via een wallbox bij je bedrijf of bij één van de vele openbare laadstations in Europa. Daarom is elk voertuig voorzien van een combi-stekkerdoos, die geschikt is voor laadkabels met wissel- of gelijkstroomstekkers.

8 jaar onderhoud en APK – standaard inbegrepen.

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Schadeherstel, reparaties en slijtagedelen zijn niet standaard inbegrepen.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu - standaard inbegrepen.

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.