Leasen bij Van Beynum

Het leasen van een auto is populair. De private lease aanbiedingen en bijtellingspercentages vliegen je om de oren op televisie en radio. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen private lease en zakelijke lease?

Zakelijk leasen

Als u een auto zakelijk least, ontvangt u van uw werkgever een "auto van de zaak" via een leasebedrijf, zoals Lease Connection, de universele leasemaatschappij van de Van Beynum Autogroep. Maar het kan ook zijn dat uw werkgever zelf auto's aanschaft en het wagenpark zelf beheert. Als u meer dan 500 km per jaar rijdt ziet de Belastingdienst dit als inkomen en daarom moet u dan belasting te betalen. Bij de meeste auto's telt u 25% van de waarde van de auto bij uw inkomen op.

Privé leasen

Bij Private Lease hoeft u niet bij te tellen. Voor een vast bedrag per maand least u een auto van uw eigen geld, zonder tussenkomst van uw werkgever. De Belastingdienst ziet deze auto echt als uw eigen auto en niet als inkomen. U betaalt een vast bedrag per maand en wij regelen de rest: afschrijving, verzekering, wegenbelasting, reparatie of onderhoud etc. Bij Private Lease hoeft u eigenlijk alleen nog maar de brandstof te betalen. Dit is iets wat bij zakelijke lease nu juist weer inbegrepen is met een tankpas. Bij Private Lease bent u niet  niet gebonden aan een budget van het bedrijf waar u werkzaam bent: Zoalang u een de auto kunt betalen, mag u deze Private leasen!

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.