Maatwerk

Een bedrijfswagen op maat, toegepast op uw branche en bedrijf.

In de zoektocht naar een bedrijfswagen wilt u maar één ding: dat de wagen aansluit bij uw bedrijf, branche en wensen. Wij begrijpen dat geen beroep hetzelfde is en dat maatwerk de standaard is. Vandaar dat we een legio aan ombouwmogelijkheden bieden voor iedere bedrijfswagen. Want of u nu een schilder, timmerman, bloemenleverancier of pakketbezorger bent: u wilt een wagen die past bij uw beroep. Daarnaast bieden we ook tal van mogelijkheden voor personen met beperkte mobiliteit.

Bedrijfswageninrichting

De laadruimte van alle Volkswagen Bedrijfswagens modellen kunnen ingericht worden met bedrijfswageninrichting tot een efficiënte werkplaats op wielen. Dankzij de juiste bedrijfswageninrichting houd u uw bedrijfswagen overzichtelijk, zodat het uw ideale mobiele werkplek wordt. De mogelijkheden van bedrijfswageninrichting zijn tegenwoordig zeer uitgebreid. 

Bedrijfswagen betimmering

ALUCA bedrijfswageninrichting

Bent u op zoek naar de juiste laadruimte inrichting voor uw bedrijfswagen, zodat producten tijdens het vervoeren niet beschadigen? Een simpele en effectieve manier voor het inrichten van uw laadruimte, is uw laadruimte betimmeren. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw laadruimte te beschermen. Uiteraard zijn de vloer, wanden en lat-om-lat betimmering geheel afgestemd op de maatvoering van uw bedrijfswagen. 

Voor elk type Volkswagen bedrijfswagen en voor elke branche maakt het merk ALUCA van uw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen. Binnen het modulaire systeem van ALUCA zijn de diverse componenten slim op elkaar afgestemd. Grijpbakken voor losse onderdelen? Vergrendelbare lades waar u grote gereedschappen veilig in opbergt? Of losse opbergkoffers die u in een handomdraai uit de bedrijfswageninrichting haalt en meeneemt naar uw klus ter plaatse? Dat is allemaal mogelijk met het ALUCA kastensysteem.

Ombouwmogelijkheden

Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, Amarok en Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan uw bedrijfswensen. Voor iedere branche, voor ieder bedrijf leveren onze gecertificeerde ombouwpartners uw ideale bedrijfsbus. Wij kunnen u helpen om een complete ombouwoplossing samen te stellen voor uw bedrijfswagen of bestelbus. Maak samen met ons een inrichting op maat, zodat u de beschikbare ruimte in uw bedrijfswagen zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. 

Gesloten laadbak

Groot in efficiency.

De Crafter Chassis is ideaal als Crafter Gesloten Laadbak. We werken samen met een tweetal partners: cityBOX en Karhof BesteBak, zodat er altijd een bakopbouw oplossing is die bij uw wensen past. Beide bakopbouwen kunnen voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750 kg tot 1.000 kg hefvermogen. Deze laadlift is ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in een Crafter bakwagen

Kipper

Efficiënt in gebruik.

Bij de ontwikkeling van de Transporter en Crafter Kipper is gebruikt gemaakt van de wensen en ervaringen van de klant. Als eerste op de markt is de Kipper van Volkswagen Bedrijfswagens ERGO gecertificeerd. De bedrijfswagen voldoet aan alle ergonomische aspecten van de relevante Arbo-wetgeving.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Chassis frame voorzien van zelfsmerende kogeldraaipunten en hydraulische kiepcilinder
  • Elektrohydraulische pompunit ten behoeve van de kiepinstallatie
  • Kipper veilig te bedienen d.m.v. afstandsbediening met een grote reikwijdte door het krulsnoer

Solar koelwagen

Koelen op zonne-energie.

Elke Solar Koelwagen van Volkswagens is uitgerust met een revolutionair elektrisch koelsysteem dat hoofdzakelijk door de zon wordt gevoed. Het volledige dak van de auto bestaat uit hoog rendement zonnepanelen. Daarmee is uw transportkoeling niet langer afhankelijk van de motor. Uitermate geschikt voor het koelen van de Caddy, Transporter en Crafter met een koelbereik tot 0°C . Op deze wijze bespaart u aanzienlijk op uw brandstofkosten en draagt u zo bij aan een duurzaam en milieuvriendelijk vervoer van uw gekoelde goederen.  Naast de technische voordelen biedt de Solar koelwagen van Volkswagen de mogelijkheid gebruikt te maken van verschillende fiscale regelingen.

Open laadbak

Kies voor ruimte.

Ieder bedrijf heeft eigen ideeën over de ideale bedrijfswagen. Als u dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen, omdat u ze nodig heeft voor uw werk in de bouw kies dan voor een robuuste bedrijfswagen met open laadbak. Bij Volkswagen is de open laadbak multifunctioneel en voor veel klussen geschikt.

De Crafter Rolstoelvervoer

Comfortabel voor iedereen.

Een rolstoelbus die zijn gelijke niet kent: dát is met recht de Crafter met rolstoeluitvoering. Met de grootste zorg ontwikkeld voor ouderen- en gehandicaptenvervoer, en daarom voorzien van alle gemakken die u en uw passagiers elke dag van het juiste comfort voorzien.

Accessoires

Met het grote assortiment aan Volkswagen Bedrijfswagens accessoires, past u uw bedrijfswagen helemaal aan naar uw (werk)wensen. Uw bedrijfswagen wordt immers vaak als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine gebruikt. Het gros van de accessoires is speciaal voor onze bedrijfswagens ontwikkeld, daarom geldt hier bijna altijd twee jaar garantie op. Wij adviseren u graag over de accessoires die het beste bij u en uw gekochte Volkswagen bedrijfswagen passen. Bovendien bent u met onze speciaal opgeleide monteurs altijd verzekerd van snelle en vakkundige montage.

Beveiliging

Inbraakbeveiliging is onmisbaar bij bedrijfswageninrichting. Om de kostbare inhoud van uw mobiele werkplaats te beschermen kunt u meerdere maatregelen treffen. De raambeveiliging zorgt ervoor dat de vracht in de laadruimte blijft. Een trekhaakslot zoals de BullLock beveiligd de achterportieren zodat u de kostbare goederen niet elke avond uit uw bus hoeft te halen. Wij adviseren u graag over de alarm- en voertuigvolgsystemen van uw Caddy, Crafter, Transporter, Amarok of Multivan.

Bescherming

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw vracht en interieur te beschermen tijdens alle werkzaamheden. Elk model heeft eigen mogelijkheden voor een optimale bedrijfswageninrichting. De buitenkant van de wagen beschermt u met een bumperbescherming, RVS sidebar en tussenschot. De laadruimte van uw bedrijfswagen kunt u beschermen met een raamrooster, tussenschot, wielkastbescherming en bedrijfswagen betimmering zoals een lat-om-lat constructie.

Imperialen

Bedrijfswageninrichting gaat verder dan alleen de binnenkant van de wagen. Een imperiaal biedt bijvoorbeeld een uitbreiding van uw laadruimte. De imperialen hebben een hoog draagvermogen voor het vervoeren van de zwaardere ladingen. Het imperiaal is verkrijgbaar in zowel RVS als aluminium compleet afgestemd op uw gebruik.

Trekhaken

Een trekhaak biedt een uitbreiding op uw bedrijfswageninrichting. Met de bijbehorende trekhaak kabelset wordt de aansluiting met de aanhangwagen beveiligd. Moet uw trekhaak nog gemonteerd worden? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden met uw Caddy, Crafter, Transporter, Amarok of Multivan.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.