Mijn Volkswagen App

Met de Mijn Volkswagen app weet u echt alles van uw Volkswagen. U bent in een handomdraai verbonden met uw Volkswagen. Zie op afstand of uw Volkswagen op slot staat, waar u hebt gereden, hoeveel u verbruikt, wanneer u moet tanken, of het tijd is voor onderhoud en wat de status is van de belangrijkste autofuncties. Open de app en u weet het!

Mijn Volkswagen app 

Koppelen aan uw Volkswagen 

De Mijn Volkswagen app staat in directe verbinding met uw Volkswagen. Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app meldt u zich eerst aan.

Let op! Beschikbaar in de nieuwe Golf-, Golf Variant- en Sportsvan Business Edition Connected.

De Mijn Volkswagen app werkt alleen bij geselecteerde Volkswagen modellen die voorzien zijn van een Mijn Volkswagen Module. Die wordt sinds juni 2015 standaard ingebouwd in de nieuwe Golf-, Golf Variant- en Sportsvan Business Edition Connected. Met ingang van oktober 2015 kunt u ook de Mijn Volkswagen Module laten inbouwen in uw Polo, Golf en Passat vanaf bouwjaar 2010.

Download de Mijn Volkswagen app

Apple             Android

 

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.