Over Van Beynum Autoschade

Van Beynum Autoschade al bijna 15 jaar gespecialiseerd in het herstellen van schades aan auto's van alle merken. Oftewel: Zoekt u een specialist in schadeherstel? U bent bij Van Beynum Autoschade aan het juiste adres.

ASN Groep

Van de 12 jaar dat Van Beynum Autoschade bestaat, zijn we sinds ongeveer 5 jaar aangesloten bij de autoschadeherstelketen ASN Groep (Autoschade Service Nederland). Dit is een vrijwillig samenwerkingsverband van meer dan 70 toonaangevende en zelf opererende herstelbedrijven met een landelijke dekking. Een ASN vestiging onderscheidt zich door schade lastbeperkende maatregelen. Snelle, efficiënte en kostenbesparende oplossingen zonder dat de kwaliteit naar beneden gaat. ASN waarborgt de kwaliteit voor particulieren, bedrijven, leasemaatschappijen, verzekeraars, tussenpersonen en fleetowners.

Uw contactpersonen

Herman Nomen

Schadecalculator, maar liefst 21 jaar lang, waarvan 9 jaar bij Van Beynum Autoschade. Herman weet van de hoed en de rand als het gaat om het taxeren van schades, het werkplaatsplanning, contacten met verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en schade-experts. Hij weet dan ook als geen ander hoe dit op te pakken en de zorg van u over te nemen.

Mark Timmer

Schadecalculator, inmiddels alweer 3 jaar bij Van Beynum Autoschade. Alles is hem door Herman bijgebracht en Mark is inmiddels een volleert schadecalculator. Ook hij kan u uitstekend van dienst zijn op dit vakgebied.

Gerard Houtman

Vestigingsmanager. Gerard is maar liefst 25 jaar werkzaam in de schadebranche waarvan nu 5 jaar bij Van Beynum Autoschade. Een persoon die precies weet waar hij het over heeft als het gaat om schadeherstel.

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.