SEAT Aircoservice

De airco in uw SEAT doet veelal onopvallend z’n werk, waardoor we er des te meer last van hebben wanneer er wat mee aan de hand is. We kunnen u bij Van Beynum van dienst zijn met aircoservice, op basis van onze excellente kennis van een perfect werkend aircosysteem. We zorgen voor een gezond en prettig binnenklimaat in de auto, zodat u zowel tijdens de zomer- als de wintermaanden kunt rekenen op een prettige temperatuur en de bekende frisse lucht. We houden uw airco binnen onze aircoservice in topconditie, door middel van een aircocheck, een airco geurbehandeling of een airco onderhoudsbeurt.

Door zeer kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kan je airco het (zeer vluchtige) koudemiddel verliezen. En dat gaat ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de Airco onderhoudsbeurt, inclusief Aircocheck, inspecteren we het aircosysteem en vullen we het volledig af. Bovendien doen we een speciale fluortoevoeging, zodat we een eventuele lekkage in een later stadium makkelijker kunnen traceren. Reparatie van lekkages en andere mankementen is niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Die voeren we alleen uit na advies en in overleg, en na jouw goedkeuring van de offerte.

Airco onderhoudsbeurt met airco geurbehandeling

Airco geurbehandeling

Schimmels en bacteriën in de airco zorgen voor een onprettig en ongezond autoklimaat. Tijdens een geurbehandeling wordt het systeem volledig gereinigd. Waardoor schimmels, bacteriën én nare luchtjes verdwijnen.

Aircocheck

Bij de aircocheck wordt gekeken of het aircosysteem goed functioneert door middel van een visuele controle en temperatuurmeting. Er wordt geen koudemiddel toegevoegd of geurbehandeling uitgevoerd. Indien gewenst kan deze tegen meerprijs uitgevoerd worden.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.