SEAT Aircoservice

De airco in uw SEAT doet veelal onopvallend z’n werk, waardoor we er des te meer last van hebben wanneer er wat mee aan de hand is. We kunnen u bij Van Beynum van dienst zijn met aircoservice, op basis van onze excellente kennis van een perfect werkend aircosysteem. We zorgen voor een gezond en prettig binnenklimaat in de auto, zodat u zowel tijdens de zomer- als de wintermaanden kunt rekenen op een prettige temperatuur en de bekende frisse lucht. We houden uw airco binnen onze aircoservice in topconditie, door middel van een aircocheck, een airco geurbehandeling of een airco onderhoudsbeurt.

Aircocheck laten uitvoeren

Wilt u een aircocheck laten uitvoeren, om na te gaan of alles nog naar behoren werkt? Gaat u binnenkort op vakantie of is de vorige check alweer enige tijd geleden? Wij zorgen voor een controle van de:

 • Werking van essentiële onderdelen
 • Koelende werking
 • Kwaliteit van het stof- en pollenfilter

We kunnen u de aircocheck aanbieden voor slechts €19,95, GRATIS voor Club SEAT leden, zodat u voor minder dan een paar tientjes direct weet waar u aan toe bent. Constateert onze ervaren monteur problemen met de airco? We brengen u een offerte uit en kunnen u aan de hand daarvan desgewenst meteen van dienst zijn.

Airco geurbehandeling

Heeft u last van nare geurtjes uit de airco, of vormen micro-organismen daar een probleem? Ruikt de airco muf? U loopt een belangrijk gezondheidsrisico, het is verstandig om een airco geurbehandeling uit te laten voeren. Het is verstandig om dit minimaal eens per jaar uit te laten voeren.

Airco onderhoudsbeurt

Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met een airco onderhoudsbeurt, waarbij we ervoor zorgen dat deze weer als nieuw werkt. We controleren uw airco op lekdichtheid en verwijderen eventueel vocht. Verder vullen we het systeem bij met koudemiddel, olie en detectievloeistof. Uiteraard komen tijdens de airco onderhoudsbeurt ook de volgende elementen aan bod:

 • Controle werking essentiële onderdelen
 • Controle koelende werking
 • Controle drukbeveiliging
 • Drupbeproeving
 • Leeghalen, vacumeren en afvullen

Bij eventuele lekkages of defecten brengen we u daar graag een offerte voor uit, aan de hand waarvan we u desgewenst meteen van dienst kunnen zijn.

  Plan uw airco onderhoud bij Van Beynum  

Reparatie van uw airco in de auto

Zoekt u naar een specialist die uw airco in de auto kan repareren? Onze monteur brengt u graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u op voorhand goed weet waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

 • Altijd scherpe voorraadacties

 • Familiebedrijf sinds 1920

 • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.