SEAT Mobiliteitsservice

Indien u al het onderhoud door ons of een andere merkdealer laat uitvoeren kunt u een rekenen op Mobiliteitsservice. Dat betekent dat u altijd mobiel blijft, zelfs in het buitenland. We staan 24 uur per dag tot uw beschikking en helpen u bij pech snel weer op weg.

Mobiliteitsgarantie en centraal servicenummer

Bij een nieuwe SEAT krijgt u gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op de weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost je niets. U kunt contact opnemen via nummer 0800-0242500. De alarmcentrale schakelt de dichtstbijzijnde dealer voor u in, of neemt contact op met een andere professionele hulpverlener. Dankzij de Mobiliteitsgarantie bent u snel weer op weg, of krijgt u vervangend vervoer om uw reis te vervolgen.

Geldigheid

Vanaf het moment dat u uw nieuwe SEAT koopt, en gedurende een periode van 2 jaar (te rekenen vanaf de datum van aflevering van uw nieuwe SEAT), kunt u profiteren van alle diensten die de SEAT Mobiliteitsservice te bieden heeft. Omdat SEAT vindt dat u ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoeft u slechts aan één voorwaarde te voldoen: u laat het reguliere onderhoud van uw SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Hierdoor bent u gegarandeerd van het optimaal functioneren van uw SEAT, nu en in de toekomst. Is uw SEAT langere tijd niet meer bij de SEAT Service Partner geweest? Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij de SEAT Service Partner voldoende om de Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan.

Mobiliteit in het buitenland

Bevindt u zich in het buitenland? Zelfs in dat geval kunt u gratis contact opnemen binnen de Mobiliteitsgarantie, u belt het bekende nummer in combinatie met de Nederlands landcode (+31 800 0242500). Bij eventuele problemen met de verbinding kunt u bellen met het internationale nummer +31 70 3145375 (niet gratis).

Dient u ter plaatse kosten voor een reparatie of herstel voor te schieten? U kunt de rekening bewaren en die later bij ons of bij een andere dealer inleveren, zodat u de kosten binnen de Mobiliteitsgarantie vergoed kunt krijgen. U hoeft voor deze hulpverlening niets te betalen, zodat de Mobiliteitsgarantie ervoor zorgt dat u altijd weer snel op weg kunt, of u bijvoorbeeld de nacht ontspannen door kunt brengen, tot uw auto weer klaar staat om verder te reizen.

Wilt u gebruik maken van onze Mobiliteitsgarantie, of heeft u vragen over deze specifieke service? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.