ŠKODA APK bij Van Beynum

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring, een wettelijk verplichte keuring voor iedere personenauto. We controleren uw auto op veiligheid en milieuvriendelijkheid, zodat u er zorgeloos de weg mee op kunt. We kunnen u bij Van Beynum van dienst zijn met de APK, we zijn RDW-erkend en werken met ervaren keurmeesters.

Wettelijke verplichte keuring

De apk is een wettelijke verplichte keuring voor auto’s ouder dan 4 jaar (3 jaar voor dieselauto’s). Bij de apk-keuring wordt jouw ŠKODA op een groot aantal punten gecheckt.

APK bij ŠKODA Van Beynum

Een apk bij een ŠKODA Van Beynum kost slechts € 25,-. Dit is inclusief afmeldkosten en roetmeting. De prijs geldt zónder de voorwaarde om gelijktijdig onderhoud uit te voeren.

Wanneer heeft mijn auto een APK nodig?

Benieuwd wanneer uw ŠKODA een APK nodig heeft? U ontvangt daarvoor van het RDW een brief. U kunt in de onderstaande tabel aan de hand van uw type personenauto en de datum van eerste toelating nagaan wanneer u de APK uit dient te laten voeren. Oudere auto’s dient u ieder jaar te laten keuren, met name jonge benzine-auto’s en elektrische auto’s hoeven de eerste jaren minder gekeurd te worden.

VoertuigsoortDatum eerste toelatingBrandstofsoortWanneer keuren?
Personenauto’s (met een ledig gewicht tot en met 3.500 kg) en lichte bedrijfsauto’s (met een maximaal toegestane massa tot en met 3.500 kg)​ ​ ​Na 1 januari 2005​ Benzine, alcohol en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar, daarna elk jaar​
  ​Na 1 januari 2005​ Diesel, gas of anders (evt.in combinatie met elektrisch) Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar​
  Vóór 1 januari 2005, voertuig niet ouder dan 30 jaar Alle soorten ​ Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
  Voertuig 30 jaar of ouder  Alle soorten ​ Eens per 2 jaar
  Vóór 1 januari 1960 Alle soorten ​ Geen APK-plicht 
Zware voertuigen (boven de 3.500 kg)  Na 1 januari 1960​ Alle soorten ​ Elk jaar APK​
  Vóór 1 januari 1960  Alle soorten ​ Geen APK-plicht
Bijzondere voertuigen (taxi, ambulance, bus, vervoer gevaarlijke stoffen)  Alle toelatingsdata Alle soorten ​ Elk jaar APK​

Heeft u eerder een APK bij ons laten uitvoeren? Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat u ruim op tijd een herinnering ontvangt. Ontdekken we onverhoopt een defect? We brengen u direct een offerte uit voor het herstel en hebben de meeste onderdelen op voorraad liggen. Dit betekent dat u de auto vaak toch gewoon aan het eind van de dag weer mee kunt nemen.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.