ŠKODA Diefstalpreventie

Er wordt in Nederland iedere paar minuten een auto opengebroken, om waardevolle spullen te stelen of zelfs de auto mee te nemen. Wilt u zorgen voor goede diefstalpreventie? Er zijn daarvoor een aantal systemen beschikbaar, zoals een alarm, Navi Lock of Bearlock anti-diefstal beveiligingssysteem. Van Beynum ŠKODA informeert u graag hoe u uw ŠKODA goed kunt beveiligen tegen inbraak en diefstal.

Alarm of Navi Lock in uw auto

Koopt u een auto en wilt u diefstal voorkomen? U kunt daarvoor gebruik maken van een alarmsysteem. Het systeem heeft een belangrijke preventieve werking, waardoor u het risico op diefstal eenvoudig kunt verminderen. U vergroot de pakkans, dankzij een systeem dat een geluidssignaal afgeeft, zorgt voor helingsdetectie of het zelfs mogelijk maakt om uw auto op afstand te volgen. Uiteraard kunnen we u bij ŠKODA Van Beynum adviseren over de verschillende beveiligingssystemen, beschikbaar voor de diverse ŠKODA modellen.

Gebruikt u een navigatiesysteem in de auto en wilt u diefstal daarvan voorkomen? U kunt gebruik maken van een Navi Lock, een systeem dat helpt uw navigatie te beveiligen. De Navi Lock systemen zijn beschikbaar voor diverse modellen, we adviseren u graag.

Bearlock anti-diefstal beveiligingssysteem

Zoekt u naar een veilig autoslot voor uw auto, een mechanisch beveiligingssysteem? Dan vormt Bearlock een goede keuze. Het is een slot voor uw versnellingsbak, dat er op een eenvoudige en revolutionaire manier voor zorgt dat het niet mogelijk is uw auto te ontvreemden. Het Bearlock anti-diefstal beveiligingssysteem vormt één geheel met het chassis van de auto, waardoor dit niet te kraken valt zonder het chassis ernstig te beschadigen.

Etsen van ruiten, spiegels en navigatiesysteem.

Permanente etsmarkering is een snelle oplossing om uw Volkswagen preventief te beveiligen. Het aanbrengen van de permanente ets- markering is eenvoudig en gebeurt in enkele minuten op ruiten, spiegels en het navigatiesysteem.

Technocon Mi50 voertuigvolgsystemen.

Dit systeem kan de positie bepalen van een auto en doorgeven aan de meldkamer. Doorgaans wordt het volgsysteem door verzekeraars verplicht gesteld op duurdere auto’s. Ook hier geldt een VbV/SCM-goedkeuring. Een abonnement is noodzakelijk. Voertuigvolgsystemen zijn er in twee klassen aansluitend op de alarmsystemen.

Kentekenplaat vastlijmen.

Jaarlijks wordt er in Nederland zo’n 100.000 keer melding gemaakt van de vermissing van één of beide kentekenplaten. Een slimme oplossing om dit te voorkomen is een betere bevestiging van de kentekenplaat door middel van vastlijmen.

Slotbouten.

Om uw lichtmetalen velgen te beschermen tegen diefstal zijn er slot- bouten verkrijgbaar. Het speciale opzetstuk kan niet zomaar losge- draaid worden. Hierdoor wordt diefstal van velgen bemoeilijkt. Om de slotbouten los te draaien is een hulpstuk of een specifieke sleutel nodig. Het is daarom aan te raden altijd het hulpstuk mee te nemen.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.