ŠKODA Diefstalpreventie

Er wordt in Nederland iedere paar minuten een auto opengebroken, om waardevolle spullen te stelen of zelfs de auto mee te nemen. Wilt u zorgen voor goede diefstalpreventie? Er zijn daarvoor een aantal systemen beschikbaar, zoals een alarm, Navi Lock of Bearlock anti-diefstal beveiligingssysteem. Van Beynum ŠKODA informeert u graag hoe u uw ŠKODA goed kunt beveiligen tegen inbraak en diefstal.

Alarm of Navi Lock in uw auto

Koopt u een auto en wilt u diefstal voorkomen? U kunt daarvoor gebruik maken van een alarmsysteem. Het systeem heeft een belangrijke preventieve werking, waardoor u het risico op diefstal eenvoudig kunt verminderen. U vergroot de pakkans, dankzij een systeem dat een geluidssignaal afgeeft, zorgt voor helingsdetectie of het zelfs mogelijk maakt om uw auto op afstand te volgen. Uiteraard kunnen we u bij Van Beynum adviseren over de verschillende beveiligingssystemen beschikbaar voor uw ŠKODA.

Gebruikt u een navigatiesysteem in uw ŠKODA en wilt u diefstal daarvan voorkomen? U kunt gebruik maken van een Navi Lock, een systeem dat helpt uw navigatie te beveiligen. De Navi Lock systemen zijn beschikbaar voor diverse modellen, we adviseren u graag.

Bearlock anti-diefstal beveiligingssysteem

Zoekt u naar een veilig autoslot voor uw auto, een mechanisch beveiligingssysteem? Dan vormt Bearlock een goede keuze. Het is een slot voor uw versnellingsbak, dat er op een eenvoudige en revolutionaire manier voor zorgt dat het niet mogelijk is uw auto te ontvreemden. Het Bearlock anti-diefstal beveiligingssysteem vormt één geheel met het chassis van de auto, waardoor dit niet te kraken valt zonder het chassis ernstig te beschadigen. Wilt u meer informatie ontvangen over het Bearlock of Navi Lock systeem, of wilt u meer weten over een alarm op uw ŠKODA? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.

 

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.