ŠKODA Onderhoud en Reparatie bij Van Beynum

Wilt u uw auto in topconditie houden, of heeft u schade opgelopen die u graag wilt laten repareren? We zorgen als ŠKODA Dealer voor zowel het onderhoud en reparaties, naast het herstel van schade als de APK. Uiteraard berekenen we scherpe tarieven, in combinatie met 100% garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren. Zoekt u naar een betrouwbaar adres voor ŠKODA service? Wij zijn u er bij Van Beynum graag mee van dienst.

ŠKODA Dealer voor een vertrouwd adres

Als uw ŠKODA Dealer voor Het Groene Hart zijn wij uw specialist op het gebied van onderhoud en weten als geen ander hoe we reparaties binnen de garantie voor u kunnen uitvoeren. We bezitten over alle benodigde professionele kennis om uw ŠKODA te repareren, onderhouden of te keuren voor de APK. Zoekt u naar een vertrouwd adres waar u uw ŠKODA met een gerust hart achter kunt laten? Wij zorgen voor de service waar u naar op zoek bent.

APK, onderhoud, reparaties en schade

We kunnen u als officiële ŠKODA Dealer en ŠKODA Service Partner onder andere van dienst zijn met de APK. Bent u lid van Verrassend ŠKODA? Dan betaalt u daarvoor standaard een laag all-in tarief, inclusief de afmeldkosten en de eventuele roetmeting (dieselauto’s). Daarnaast beschikken we over een eigen werkplaats om het onderhoud van uw auto uit handen te nemen en kunnen we reparaties uitvoeren met originele onderdelen. U kunt rekenen op een professionele werkwijze en transparante aanpak. Wilt u schade laten herstellen, zodat uw ŠKODA er weer piekfijn uit komt te zien? Ook dan bent u bij ons als ŠKODA Dealer en Skoda Service Partner aan het juiste adres.

100% garantie en gedegen advies

We bieden u 100% garantie op alle werkzaamheden aan uw auto die we uitvoeren, waardoor u kunt rekenen op niets minder dan het beste resultaat. Bovendien kunnen we uw auto vaak voordeliger onderhouden of repareren dan een universele garage, omdat we goed op de hoogte zijn van de opbouw van uw ŠKODA en de maatregelen die we moeten nemen om problemen te verhelpen of schade te herstellen. Uiteraard kunt u daarnaast bij ons terecht voor een gedegen advies over uw ŠKODA. Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken voor een servicebeurt? Neem vrijblijvend contact op, wij horen graag van u.

  Plan uw Skoda werkplaatsafspraak  

Onderhoudsprijs op kenteken

Om de topvorm van je ŠKODA vast te houden, zijn pitstops nodig. En dat alles natuurlijk voor een ŠKODA-prijs. Dan weet je: het is goed én voordelig! Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan voor het onderhoud van uw ŠKODA.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.