ŠKODA Ruitenservice

Heb je ruitschade? Van Beynum ŠKODA herstelt de schade snel en zorgvuldig, en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijf je verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

ŠKODA ruitenservice

Een sterreparatie in de ŠKODA-garage is bijna altijd gratis. We zorgen ervoor dat de eventuele sensoren en verwarming in de voorruit intact blijven en werken met originele reparatiematerialen. De voorruit is onderdeel van de veiligheidsconstructie van je auto. Dus het is belangrijk dat reparatie vakkundig wordt uitgevoerd. Ruitreparatie door de ŠKODA dealer gaat uiteraard volgens ŠKODA-fabrieksvoorschrift.

Onze ruitservice is 24/7 bereikbaar

Een ŠKODA ruitreparatie nodig vanwege een sterretje, barst of gebroken ruit? De ŠKODA-dealer herstelt de schade snel, zorgvuldig en sterreparatie is vaak zelfs gratis.

Lichte ruitschade?

Een klein barstje of lichte glasbeschadiging? Ga zo snel mogelijk langs bij de ŠKODA-dealer. Met speciale hars wordt de autoruit helemaal hersteld. Voorkom dat de schade groter wordt en de dealer het hele ŠKODA-glas moet vervangen.

Je ruitschade vakkundig laten herstellen door ŠKODA heeft vier grote voordelen:

  • Herstel vindt plaats volgens strenge fabrieksvoorschriften
  • Gebruik van originele materialen en lijmsoorten
  • Carrosserie- en lakgaranties blijven 100% van kracht
  • Veiligheid van je auto blijft gewaarborgd

Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van je eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van jouw ŠKODA is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ruiten zijn daarvan een essentieel onderdeel!

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.