ŠKODA Ruitenservice

Heb je ruitschade? Van Beynum ŠKODA herstelt de schade snel en zorgvuldig, en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijf je verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

Contact opnemen bij ruitschade

U kunt bij ruitschade direct contact met ons opnemen. Bel buiten kantooruren met het mobiliteitsnummer, via 0800 – 023 00 24. Wij zorgen vervolgens voor een vlot herstel van de ruitschade, of vervangen de ruit en zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Oók bij lichte schade

Een klein barstje of andere lichte beschadiging? Meteen langsgaan bij Van Beynum ŠKODA is dan heel slim! De ruit wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld, en je voorkomt zo dat de schade groter wordt (waardoor de hele ruit zou moeten worden vervangen).

Ruitschade? Bel ŠKODA!

Ruitschade kan je op elk moment overkomen. Daarom staat de ŠKODA Ruitenservice ook op élk moment van de dag (24/7) voor je klaar.

  • Bel tijdens kantooruren Van Beynum ŠKODA
  • Bel buiten kantooruren: 0800 – 023 00 24 

Je ruitschade vakkundig laten herstellen door ŠKODA heeft vier grote voordelen:

  1. Herstel vindt plaats volgens strenge fabrieksvoorschriften
  2. Gebruik van originele materialen en lijmsoorten
  3. Carrosserie- en lakgaranties blijven 100% van kracht
  4. Veiligheid van je auto blijft gewaarborgd

Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van je eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van jouw ŠKODA is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ruiten zijn daarvan een essentieel onderdeel!

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.