Snelweg Sprookjes

Met Snelweg Sprookjes verandert elke autorit in een mooi avontuur. Elk sprookje past zich automatisch aan jouw route. Zo komen elementen langs de snelweg tot leven!

Fantasie op de achterbank.

Onderweg is zoveel te beleven... als je naar buiten kijkt. Met Snelweg Sprookjes laat Volkswagen zien hoe leuk het is om onderweg wat vaker uit het raam te kijken. Zo maken we van elke autorit een interactief avontuur voor het hele gezin.

Snelweg Sprookjes.

Welkom bij de Snelweg Sprookjes van Volkswagen. Interactieve luisterverhalen voor onderweg. Samen met de beste kinderboekenschrijvers van Nederland, veranderen we een ritje op de snelweg in een fantastisch avontuur. Door slimme technologie, past ieder verhaal zich automatisch aan op jouw route. Zo komt de omgeving van de snelweg tot leven en rijd je met het hele gezin door het sprookje heen.

  1. Koppel je telefoon aan het audiosysteem van je auto
  2. Kies 1 van de 4 sprookjes, geschreven door bekende kinderboekenschrijvers zoals; Herman en Babette van Veen, Joke van Leeuwen en Daan Remmerts de Vries. 
  3. Het avontuur begint zodra je de snelweg op rijdt!
  4. De App kan zien waar je rijdt en bepaalt aan de hand van elementen langs de snelweg waar het verhaal over gaat! Let op, bij alle viaducten moet je bukken!

Veel plezier!

Begin jouw sprookje.

Download nu gratis de app en probeer het zelf!

Door Joke van Leeuwen

Joekeltje gaat over het zoeken naar iemand om mee te spelen, maar vooral over hoe anders alles om je heen kan lijken als je zelf anders bent.

Door Daan Remmerts de Vries

Twee aliens onderzoeken de wegen op deze planeet. Ze vragen zich af of de mensheid niet gewoon moet worden uitgewist - zijn mensen de moeite waard? Commandant Shteinpoist en kapitein Tic doen hun uiterste, buitenaardse best om hier een redelijk antwoord op te vinden!

Door Babette en Herman van Veen

PAS is een jong Waarschuwertje. Dat is zo’n stemmetje in je hoofd dat zegt: even uitkijken! Samen met haar opa OP gaat PAS op reis om haar Waarschuwer-diploma te halen. Mogen ze een stukje met jou meerijden?

Door Wilmar Versprille & Matthijs Groos

Turbo Gerrit is een grappige fruitvlieg op weg naar de maan. Maar, de maan is ver en Gerrit is klein. Dus zoekt hij langs de snelweg vriendjes en objecten die hem kunnen helpen. Zal het Gerrit lukken?

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.