Van Beynum Business Center

Het Business Center van Van Beynum stelt u als de zakelijke klant centraal. Bij het beheer van uw wagenpark komt immers veel kijken. Met passie voor mobiliteit en duurzame oplossingen heeft Van Beynum op vrijwel ieder vraagstuk een passend antwoord.

Een auto kopen

Als u als zakelijke klant en auto gaat kopen bent u verzekerd van maatwerkoffertes en oplossingen die zijn toegespitst op uw specifieke situatie en kunt hier terecht met al uw vragen over mobiliteit.

Een auto leasen

Lease Connection is onderdeel van de Van Beynum Autogroep. Ons niveau van creativiteit, snelheid en dienstbaarheid is enorm. Wij zijn ondernemers en spreken dezelfde taal als onze opdrachtgevers.

Een auto huren

Van Beynum Autoverhuur is dé zakelijke aanbieder van tijdelijke mobiliteit. Met meer dan 100 kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, ŠKODA en Audi hebben wij altijd een oplossing voor u.

Onderhoud en reparatie

De werkplaatsvoordelen gelden voor alle (klein)zakelijke eigenaren rijdend in een auto van "onze" merken. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden op het gebied van onderhoudscontracten. Daarnaast hebben wij ook een eigen schadeherstelbedrijf: Bij ons vindt u alles onder één dak.

Ons team

Wagenparkbeheer, fiscaliteiten, duurzaamheid, financiering, verzekeren en leasing. We hebben specialisten in huis die u van goed advies voorzien.

Dé autodealer van het Groene Hart!

De Van Beynum Autogroep: officiële dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, ŠKODA en SEAT-Service. Met vestigingen in Gouda, Moordrecht, Woerden en Bodegraven, is Van Beynum dé autodealer voor het Groene Hart en omstreken!

Van Beynum. Al bijna 100 jaar in beweging.

Erkend Duurzaam

Elektrisch rijden

Als Van Beynum hebben we maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd.

Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Het is schoon, veilig, opvallend stil en kosten besparend.

WLTP

CNG

Sinds september 2017 gelden voor nieuw op de markt gebrachte personenauto's nieuwe verbruikscijfers.

CNG is een duurzaam alternatief voor LPG, benzine en diesel en bestaat uit samengeperst aardgas.

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.