Van Beynum Ladies Night

Speciaal voor dames organiseert Van Beynum op woensdagavond 16 mei in de vernieuwde Volkswagen showroom in Gouda een leuke Ladies Night!

Een Ladies Night?

Jazeker, een Ladies Night! Het belooft een gezellige avond te worden met beauty, fashion, lifestyle en gratis lekkere hapjes en drankjes. Kortom: een heerlijk avondje uit met uw vriendinnen, dochter(s) en/of moeder!

De Ladies Night begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Dames die zich online hebben aangemeld en op 16 mei aanwezig zijn, maken kans op een weekendje rijden in een luxe auto!

Participanten

Voor één avond maken onze Volkswagens in de vernieuwde showroom plaats voor diverse participanten op het gebied fashion, beauty, lifestyle en natuurlijk de lekkerste (gezonde) hapjes en drankjes!

De eerste namen die wij bekend mogen maken zijn: De Romph Opticiens, Jongeneel Gordijnen, Curves Waddinxveen, Banketbakkerij Van den Berg, Oriflame, HaarStudio Denise, Sandor Verkerk Bloemsierkunst, Sjenkels & Sjenkels, Naturally You - Total Beauty Care, Pritti Fashion & More, Vitamine & Zo, Puur Chocolade, Willemstein HoveniersLaCare, LoviefanTASticoDonna PetronellaJurassic Golf Adventure Park en Spruytenburg Juwelier.

Gezellig! Ik kom naar de Van Beynum Ladies Night!

Deelname aan de Ladies Night is gratis! Inschrijven kan via onderstaande link:

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.