Van Beynum Volkswagen Gouda wordt verbouwd!

Vanaf 14 augustus tot eind november wordt de showroom van Van Beynum Volkswagen in Gouda flink onder handen genomen. De vloer wordt vervangen, de buitenkant van het pand wordt volledig wit gemaakt en het meubilair krijgt de uitstraling volgens de laatste design richtlijnen van het merk Volkswagen. In onze vestiging in Woerden is deze uitstraling al gerealiseerd.

Wij blijven open

Tijdens de verbouwing blijven de werkplaats en showroom gewoon geopend! De werkplaatsreceptie en showroom kunt u gewoon via de reguliere ingang bereiken. Vanaf medio september krijgt de showroom een andere ingang, door middel van bewegwijzering op ons terrein zorgen we natuurlijk dat u de ingang vindt.

Via deze website en onze sociale media houden we u graag op de hoogte!

Updates

14 november

Deze week is er gestart met de inrichting, de contouren van de nieuwe showroom worden nu goed zichtbaar!

19 oktober

De verbouwing van onze Volkswagen showroom in Gouda gaat gestaag door. Zo wordt de gevel deze week wit gespoten en is er een start gemaakt met de nieuwe vloer. Tijdens de verbouwing kunt u nog steeds terecht in onze aangrenzende tijdelijke showroom…als u de blauwe loper volgt, komt u er vanzelf!

11 september

Fase 2 van de verbouwing in Gouda is vandaag in gegaan. Dat betekend dat onze Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagen verkoopteams hun intrek hebben genomen in de tijdelijke showroom en de nieuwe showroom aangepakt kan worden! De werkplaatsreceptie is gewoon via de reguliere ingang te vinden alleen is de wachtruimte voor de werkplaatsklanten naar voren gehaald. Door middel van bewegwijzering zullen wij u de weg wijzen naar de tijdelijke showroom.

6 september

In de tijdelijke showroom wordt er hard gewerkt om de ruimte klaar te stomen voor gebruik, zo zijn ze nu bezig met het leggen van vloerbedekking. Volgende week neemt onze Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens verkoopafdeling zijn intrek in deze tijdelijke showroom. Dan wordt de huidige showroom grondig onder handen genomen. 

25 augustus

Zo vlak voor het weekend is er ook een begin gemaakt met de vloer van de tijdelijke showroom.

 

23 augustus

Inmiddels is er een wand in de showroom geplaatst die de huidige showroom van de toekomstige tijdelijke showroom scheidt. In de huidige showroom kunt u gewoon zoals altijd terecht, hij is alleen een stukje kleiner geworden. Momenteel wordt er hard gewerkt om de tijdelijke showroom klaar te stomen voor gebruik. Hier neemt onze Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens verkoopafdeling nml. op een later tijdstip zijn intrek wanneer de huidige showroom grondig onder handen wordt genomen. Hierover uiteraard later meer informatie!

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.