Van Beynum Volkswagen Gouda wordt verbouwd!

Vanaf 14 augustus tot eind november wordt de showroom van Van Beynum Volkswagen in Gouda flink onder handen genomen. De vloer wordt vervangen, de buitenkant van het pand wordt volledig wit gemaakt en het meubilair krijgt de uitstraling volgens de laatste design richtlijnen van het merk Volkswagen. In onze vestiging in Woerden is deze uitstraling al gerealiseerd.

Wij blijven open

Tijdens de verbouwing blijven de werkplaats en showroom gewoon geopend! De werkplaatsreceptie en showroom kunt u gewoon via de reguliere ingang bereiken. Vanaf medio september krijgt de showroom een andere ingang, door middel van bewegwijzering op ons terrein zorgen we natuurlijk dat u de ingang vindt.

Via deze website en onze sociale media houden we u graag op de hoogte!

Updates

23 augustus

Inmiddels is er een wand in de showroom geplaatst die de huidige showroom van de toekomstige tijdelijke showroom scheidt. In de huidige showroom kunt u gewoon zoals altijd terecht, hij is alleen een stukje kleiner geworden. Momenteel wordt er hard gewerkt om de tijdelijke showroom klaar te stomen voor gebruik. Hier neemt onze Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens verkoopafdeling nml. op een later tijdstip zijn intrek wanneer de huidige showroom grondig onder handen wordt genomen. Hierover uiteraard later meer informatie!

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens