APK voor uw Volkswagen bij Van Beynum

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring, een wettelijk verplichte keuring voor iedere personenauto. Ons team van RDW erkende en ervaren keurmeesters controleren uw auto op veiligheid en milieuvriendelijkheid zodat u er zorgeloos de weg mee op kunt.

De beste APK-Keuring voor jouw Volkswagen.

Je kunt al twee maanden voor de APK vervaldatum je Volkswagen laten keuren bij Volkswagen. Je betaalt slechts € 25,- all-in. Dit is inclusief BTW, afmeldkosten, viergastest, EOBD-scan of roetmeting. Dus geen verrassingen achteraf. Als je de APK combineert met een onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis, je betaalt alleen de wettelijk afmeldkosten van € 3,85.

 

Wanneer heeft mijn Volkswagen een APK nodig?

Van het RDW ontvangt u tijdig bericht wanneer uw Volkswagen toe is aan de verplichte APK. Omdat wij graag meedenken met onze klanten ontvangt u als klant ook van ons een reminder. Hieronder kunt u a.d.h.v. uw type personenauto en de datum van eerste toelating nagaan wanneer u de APK uit dient te laten voeren. 

Leeftijd VolkswagenBrandstofWanneer keuren
Jonger dan 1 januari 2005 Benzine- en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar
  Diesel of gas Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Ouder dan 1 januari 2005 Alle Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar

APK-Keuring gratis bij een onderhoudsbeurt.

Als de APK-Keuring wordt gecombineerd met een onderhoudsbeurt is de APK-Keuring zelfs gratis. Er wordt dan wel € 3,85 wettelijke afmeldkosten in rekening gebracht. Dat is wel zo gemakkelijk en voordelig.

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.