Volkswagen Bedrijfswagens Checks

Onze checks voor uw Volkswagen Bedrijfswagen zorgen ervoor dat u zorgeloos op vakantie kunt, of dat u tijdens de winter optimaal voorbereid de weg op kunt.

We kunnen u van dienst zijn met de volgende checks:

  • Vakantiecheck
  • Wintercheck
  • Einde wintercheck
  • Aircocheck
  • Welkomstcheck

Vakantiecheck voor een ontspannen vakantie

Wilt u graag ontspannen op vakantie, waarbij u kunt rekenen op een topconditie van uw auto? We zijn u bij Van Beynum graag van dienst met een gratis vakantiecheck. We controleren uw auto op 10 punten, onze service-adviseur zal aan de hand daarvan eventuele onderhoudspunten met u bespreken. U weet op die manier zeker dat uw auto klaar is voor een lange vakantierit. We vullen voordelig uw olie bij en zorgen voor een scherp geprijsde onderhoudsbeurt voor uw airco.

Zorgeloos rijden in de winter na een wintercheck

Daarnaast kunnen we u voor de wintermaanden van dienst zijn met onze handige checks. De wintercheck zorgt ervoor dat u tijdens de koude maanden in het jaar kunt rekenen op goede banden, een heldere verlichting en een verwarming die zonder tegensputteren werkt. De wintercheck kost €19,95, indien er punten voor onderhoud aan het licht komen zal onze service-adviseur dat met u besprek

Aircocheck

Heeft uw airco onderhoud nodig? Wij stellen dit makkelijk vast met een aircocheck. Als reparatie of verdere behandeling noodzakelijk is, kunnen wij dit verzorgen. Uiteraard na goedkeuring van de offerte door u!

Welkomstcheck

Heeft u een Volkswagen Bedrijfswagen occasion bij een niet-officiële Volkswagen dealer gekocht? Kom dan langs bij Van Beynum Volkswagen Bedrijfswagens voor de Welkomstcheck. Voor maar € 39 controleren wij uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Volkswagen en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.