Volkswagen Bedrijfswagens Express Service

Reparatie van uw Bedrijfswagen terwijl u wacht.

Uw Volkswagen bedrijfswagen is altijd in bedrijf. En dat moet ook, want mobiliteit is belangrijk voor uw onderneming. Toch kan uw auto onverwacht een klein mankement krijgen. Gelukkig helpt Van Beynum Volkswagen Bedrijfswagens u snel weer op weg met Express Service. Zonder afspraak, zonder hogere en/of extra kosten.

Speciaal voor kleine reparaties.

Een kapot achterlicht, een lekke uitlaat, een beschadigde ruit of een dashboardlampje dat oplicht: op ieder moment kunt u daarvoor zonder afspraak terecht bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer. Reparaties die maximaal 1 uur duren voeren we direct voor u uit. Zo kunt u snel weer op weg om úw klanten te helpen.

Uw voordelen.

  • Kom langs zonder afspraak
  • Kleine mankementen worden verholpen terwijl u wacht
  • Vooraf een heldere prijsopgave
  • Volkswagen Originele Onderdelen®
  • 2 jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden

FAQ

Hoe lang duurt Express Service?

Terwijl u een kopje koffie drinkt, wordt uw Volkswagen bedrijfswagen in orde gemaakt. Met Express Service bent u dus binnen de kortste keren weer op weg.

Met wat voor onderdelen worden reparaties uitgevoerd?

De reparaties worden uitgevoerd met Volkswagen Originele Onderdelen®, daarom met twee jaar garantie op de onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Wanneer kan ik terecht met een klein probleem of mankement?

Om gebruik te maken van Express Service kunt u op elk moment langskomen waarop Van Beynum Volkswagen Bedrijfswagens geopend is.

Wat kost Express Service?

De prijs is vanzelfsprekend afhankelijk van het soort reparatie. Van Beynum Volkswagen Bedrijfswagens zorgt ook voor duidelijkheid. Vooraf krijgt u een prijsopgave en daarna worden de reparatie en/of vervangingswerkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.