Volkswagen Bedrijfswagens Garantie

Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Zonder financiële tegenvallers. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u die zekerheid.

De zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Zonder financiële tegenvallers. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u die zekerheid.

Fabrieksgarantie.

De zekerheid van het rijden in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen wordt onderstreept door de uitgebreide Volkswagen-garantie. Die bestaat, naast garanties op lak en carrosserie, uit een reguliere garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Dezelfde garantieperiode geldt (ook zonder kilometerbeperking) voor betaalde reparaties die door uw bedrijfswagendealer zijn uitgevoerd. Hierbij zijn ook alle benodigde originele Volkswagen-onderdelen inbegrepen. Uw bedrijfswagendealer kan u meer vertellen over de garantiebepalingen van Volkswagen.

Carrosseriegarantie.

Een moderne bedrijfswagen moet er ook na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als op de dag waarop hij is afgeleverd. Volkswagen Bedrijfswagens heeft daarom veel aandacht besteed aan de corrosiebestendigheid van de carrosserie. Deze is waar mogelijk verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten. Volkswagen geeft u maar liefst 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit.

Lakgarantie.

Uw Volkswagen bedrijfswagen wordt in de fabriek met veel zorg in de juiste kleur gespoten. De lak bestaat uit meerdere lagen waardoor er een optimaal resultaat ontstaat. Op een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen krijgt u daarom een lakgarantie van maar liefst drie jaar.

Extra Garantie.

Als u bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen Extra Garantie afneemt bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie. Uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer vertelt u graag meer over de Extra Garantie.

Voordelen Extra Garantie.

  • U neemt Extra Garantie af bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dekking geldt in binnen- en buitenland.
  • Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
  • Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie is eenvoudig af te nemen op het moment van aankoop van een nieuwe bedrijfswagen.

Bekijk hieronder de reguliere tarieven. Voor meer informatie over of het afsluiten van Extra Garantie kunt u terecht bij ons Volkswagen Bedrijfswagens team.

Model 150.000 km (2+2) 200.000 km (2+2)
Caddy  € 299,- € 399,- 
Transporter   € 399,- € 499,
Amarok  € 499,- € 599,-
De nieuwe Crafter    € 599,-  € 699,-
  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.