Volkswagen Bedrijfswagens Ruitenservice

Sterretje, barst of grote ruitschade binnen 24 uur hersteld.

Tijdig laten repareren om erger te voorkomen

De ruiten van uw auto vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadigde ruit verliest echter zijn beschermende werking. Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. In dat geval moet de hele ruit worden vervangen. Laat het niet zover komen, maar schakel tijdig de specialist voor ruitschade in: Van Beynum Volkswagen Bedrijfswagens.

Reparatie volgens strenge fabrieksnormen

Een kleine beschadiging kan prima gerepareerd worden met een speciale hars. Is de schade te groot (geworden) dan moet uw ruit worden vervangen. Van Beynum Volkswagen bedrijfswagens werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

Kosten

Als de beschadigde ruit moet worden vervangen dan geeft de Volkswagen bedrijfswagendealer u korting* op uw eigen risico. Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaalt u bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis*.

* Afhankelijk van uw verzekering

Uw voordelen

  • Korting op eigen risico
  • Snel en voordelig
  • 24-uurs service
  • Gebruik van Volkswagen Originele Onderdelen®
  • Vakkundige specialisten
  • Behoud van oorspronkelijke fabrieksgarantie

FAQ

Met welke materialen werkt Van Beynum Volkswagen Bedrijfswagens?

Een kleine beschadiging wordt gerepareerd met een speciale hars. Is de schade te groot (geworden) dan moet uw ruit worden vervangen. Van Beynum Volkswagen Bedrijfswagens werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfswagen weer in originele staat wordt hersteld. Het gaat tenslotte om uw veiligheid.

Wat zijn de kosten van Ruitenservice?

Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaalt u bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis (afhankelijk van uw verzekering). Zo bent u verzekerd van originele onderdelen en montage volgens de strenge fabrieksvoorschriften, maar betaalt u nooit te veel.

Bij het vervangen van een (voor)ruit zijn de kosten afhankelijk van het model waarin u rijdt. Uw dealer maakt graag een passend voorstel. Ook hiervoor bent u in veel gevallen verzekerd, controleer of bespreek vooraf de polisvoorwaarden met Van Beynum Volkswagen Bedrijfswagens.

Waarom is het verstandig om een sterretje in een ruit zo snel mogelijk te vervangen?

Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. In dat geval moet de hele ruit worden vervangen. Voorkom hoge kosten en schakel tijdig de specialist voor ruitschade in: Van Beynum Volkswagen Bedrijfswagens.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.