Express Service & Service Dialoog

Heeft u te maken met een klein mankement aan uw auto, maar wilt u liever niet wachten tot de volgende onderhoudsbeurt? Met onze Express Service verhelpen wij het mankement aan uw Volkswagen in een handomdraai, zodat u snel weer veilig de weg op kunt zonder dat u daar aan de andere kant hoge kosten voor betaalt.

Express Service

Benieuwd naar onze Express Service als Volkswagen Dealer? We zorgen voor een snelle reparatie: klaar binnen een uur! Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld een band verwisselen of een lampje vervangen, of we richten ons op de uitlaat of de accu. Voor onze Express Service hoeft u vooraf geen afspraak te maken en zoals al het overige onderhoud bieden we standaard 2 jaar garantie op zowel de onderdelen als de werkzaamheden die we uitvoeren. Uiteraard is onze Volkswagen Express Service beschikbaar voor alle Volkswagens. 

De voordelen van Express Service

  • Kleine problemen snel en vakkundig verholpen
  • Geen afspraak nodig
  • Klaar terwijl je wacht
  • Vooraf een duidelijke prijsopgave

Service Dialoog

Naast de Express Service kunnen we u van dienst zijn met Service Dialoog, een nieuwe visie op onderhoud. Eén van onze professionals voert, samen met u, in ongeveer 20-30 minuten een inspectie rondom de auto uit. Omdat deze inspectie voor een onderhoudsbeurt uitgevoerd word kunnen we samen met u het onderhoud voor uw Volkswagen af stemmen op uw behoeften. Onze Volkswagen Service Dialoog is geheel kosteloos. we helpen u als Volkswagen Dealer door alleen het onderhoud uit te laten voeren dat daadwerkelijk noodzakelijk is.

Benieuwd waar u aan toe bent met uw Volkswagen, wat het zal kosten of hoeveel tijd dit in beslag neemt? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze Volkswagen Express Service en Service Dialoog.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.