Volkswagen Garantie

Koopt u een nieuwe Volkswagen? Dan kunt u rekenen op een uitgebreide garantie, op zowel de techniek, de lak als de carrosserie. We zorgen als Volkswagen Dealer Van Beynum voor uw veiligheid en zekerheid, iets waar uw nieuwe Volkswagen direct vanuit de fabriek in uitblinkt. Blijkt er onverhoopt toch een keer wat aan de hand te zijn? Geen probleem, binnen de garantietermijn kunnen we u daar kosteloos mee van dienst zijn, zodat u weer snel veilig op weg kunt.

Fabrieksgarantie op uw nieuwe Volkswagen

U profiteert allereerst van 2 jaar fabrieksgarantie, waarmee we ervoor zorgen dat u volledig onbezorgd gebruik kunt maken van uw Volkswagen. Er is geen sprake van een kilometerbeperking. Voeren we betaalde reparaties uit aan uw Volkswagen? Ook daarop ontvangt u deze 2 jaar garantie, op zowel de originele onderdelen die we gebruiken als de werkzaamheden die we voor u uitvoeren. Vallen de werkzaamheden binnen de garantie? Dan zijn we u daar als Volkswagen Dealer kosteloos mee van dienst, zodat u zo snel mogelijk weer veilig verder kunt rijden.

Garantie op de carrosserie en de lak

Daarnaast bieden we als Volkswagen Dealer een garantie op zowel de carrosserie als de lak. Een Volkswagen zit op een zeer degelijke wijze in elkaar, de volledig verzinkte carrosserie zorgt ervoor dat uw auto er zelfs na tienduizenden kilometers nog precies zo uitziet als toen u deze kocht. Is er onverhoopt een keer wat aan de hand met de carrosserie? U kunt rekenen op 12 jaar garantie, waardoor we u daar als Volkswagen Dealer uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Bovendien kunt u rekenen op 3 jaar garantie op de lak, met betrekking tot materiaal- en fabrieksfouten. Bent u benieuwd of bepaalde schade of slijtage onder de garantie valt? Daar vertellen we u als Volkswagen Dealer natuurlijk graag meer over.

Aanvullende garantie

Extra Garantie

Als u Volkswagen Extra Garantie afneemt bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. De Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.

Voordelen Volkswagen Extra Garantie
 • U neemt Volkswagen Extra Garantie af bij uw Volkswagen dealer tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
 • Dekking in binnen- en buitenland.
 • Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
 • Volkswagen Extra Garantie is eenvoudig af te sluiten op het moment van aankoop van een nieuwe Volkswagen.

Zekerheidspolis

Rijdt u al Volkswagen? De Volkswagen Zekerheidspolis biedt na de reguliere garantie één of twee jaar extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten. Uiteraard voor een aantrekkelijk tarief. De Volkswagen Zekerheidspolis sluit altijd aan op uw persoonlijke situatie. Het motorvermogen van uw auto, de looptijd en de maximale kilometergrens bepalen de hoogte van uw eenmalige premie. Zo betaalt u nooit teveel voor maximale zekerheid. 

Voordelen Volkswagen Zekerheidspolis
 • Maximaal 2 jaar extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten;
 • Verzekering overdraagbaar bij particuliere verkoop;
 • Geen eigen risico, de onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed;
 • U kunt bij uw eigen Volkswagen dealer terecht;
 • Uitgebreide dekking (mechanische en elektronische onderdelen).
 • Altijd scherpe voorraadacties

 • Familiebedrijf sinds 1920

 • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.