Volkswagen Mobiliteitsgarantie

Koopt u bij Van Beynum een nieuwe auto? Indien u al het onderhoud door ons of een andere merkdealer laat uitvoeren kunt u een Volkswagenleven lang rekenen op Mobiliteitsgarantie. Dat betekent dat u altijd mobiel blijft, zelfs in het buitenland. We staan 24 uur per dag tot uw beschikking en helpen u bij pech snel weer op weg. Dient er een reparatie plaats te vinden? Dan kunt u binnen de Mobiliteitsgarantie rekenen op vervangend vervoer.

Rij je een nieuwe Volkswagen? Dan heb je recht op gratis mobiliteitsservice tijdens de fabrieksgarantie van 2 jaar. Laat je Volkswagen onderhouden bij de Volkswagen-dealer en je behoudt ook daarna het recht op de gratis pechhulp met de Volkswagen Mobiliteitsservice.

Wat te doen bij pech in Nederland?

  1. Zorg dat je op een veilige plaats staat en de benodigde veiligheidsmaatregelen neemt. Denk hierbij aan een hesje en een gevarendriehoek.

  2. Bel Volkswagen Mobiliteitsservice op 0800-5557000

  3. Houd je Volkswagen Serviceboekje met de onderhoudsgegevens bij de hand.

  4. De medewerker vraagt je enkele vragen over de kilometerstand, naam en plaats van je dealer, onderhoud en de meldcode (dit zijn de laatste 4 cijfers van het chassisnummer)

  5. Zorg dat je je locatie weet, zodat je dit kan doorgeven met een wegnummer en kilometeraanduiding. Het is ook belangrijk dat je weet tussen welke plaatsen je staat.

  6. Zodra de benodigde gegevens werkt zijn, zal de alarmcentrale van Volkswagen Mobiliteitsservice de hulpverlening opstarten. Bij problemen kan je eventueel weer terugbellen naar de alarmcentrale.

Mobiliteitsgarantie en centraal servicenummer

Iedere nieuwe auto bij Van Beynum levert u Mobiliteitsgarantie op, waar u bovendien gratis gebruik van kunt maken. De service is door heel Europa beschikbaar en zorgt ervoor dat u er nooit alleen voor komt te staan. Krijgt u pech onderweg, of krijgt u te maken met (ruit)schade? U kunt contact opnemen via nummer 0800 555 7000. De alarmcentrale schakelt de dichtstbijzijnde dealer voor u in, of neemt contact op met een andere professionele hulpverlener. Dankzij de Mobiliteitsgarantie bent u snel weer op weg, of krijgt u vervangend vervoer om uw reis te vervolgen.

Mobiliteit in het buitenland en vervangend vervoer

Bevindt u zich in het buitenland? Zelfs in dat geval kunt u gratis contact opnemen binnen de Mobiliteitsgarantie, u belt het bekende nummer in combinatie met de Nederlands landcode (+31 800 555 7000). Bij eventuele problemen met de verbinding kunt u bellen met het internationale nummer +31 33 4949 101 . (niet gratis).

U hoeft voor deze hulpverlening niets te betalen, zodat de Mobiliteitsgarantie ervoor zorgt dat u altijd weer snel op weg kunt, of u bijvoorbeeld de nacht ontspannen door kunt brengen, tot uw auto weer klaar staat om verder te reizen.

Mobiliteit voor oudere auto’s

Heeft u een oudere auto, maar is die wel altijd netjes door de dealer onderhouden? U kunt in die gevallen alsnog een afspraak maken. Wanneer u bijvoorbeeld met uw SEAT een Long Life onderhoudsbeurt laat uitvoeren komt u weer in aanmerking voor de Mobiliteitsgarantie. Op die manier zijn we u ook bij oudere auto’s graag van dienst met deze hulpverlening bij eventuele problemen.

Wilt u gebruik maken van onze Mobiliteitsgarantie, of heeft u vragen over deze specifieke service? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Aanvraag vrijblijvende offerte onderhoud

  • Altijd scherpe voorraadacties

  • Familiebedrijf sinds 1920

  • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.