Een auto leasen

Wie zijn wij?

Lease Connection is onderdeel van de Van Beynum Autogroep en met een totaalwagenpark van 1150 leaseauto’s in termen van dealerleasemaatschappijen groot, terwijl wij in vergelijking met de grote leasemaatschappijen een kleine aanbieder zijn. Klein, maar op vele essentiële vlakken kunnen die leasereuzen nooit aan ons tippen. Lastig genoeg gaat het dan niet altijd om tastbaarheden. Ons niveau van creativiteit, snelheid en dienstbaarheid is enorm. Wij zijn ondernemers en spreken dezelfde taal als onze opdrachtgevers.

Relatie voor langere tijd

Ons doel is een duurzame relatie voor langere tijd met u op te bouwen door te luisteren. Waar liggen bepaalde behoeften? En waarom? Door dit zorgvuldig in kaart te brengen en daarop de dienstverlening af te stemmen creëeren wij een meerwaarde in tegenstelling tot vele andere leasemaatschappijen die een standaard product bieden. Een van onze accountmanagers zal een vast aanspreekpunt voor u zijn en hij zal op geregelde basis rapporteren, adviseren en mee denken in oplossingen voor nieuwe behoeften. Contact zal zeker niet alleen digitaal verlopen maar ook geregeld in persoon, omdat dit erg prettig werkt aldus andere opdrachtgevers.

Onze leasevormen

Hoe wilt u het hebben? Hieronder vindt je een overzicht van de standaard leasevormen waaruit u de keuze heeft. Onze accountmanagers staan voor u klaar om u te helpen de juiste afweging te maken.

 • netto operational lease
 • full operational lease
 • sale & lease back
 • shortlease
 • bestelauto lease
 • leasen zonder afkoop
 • starterslease
 • leasing op maat

Berijder app

Gemakkelijk en altijd beschikbaar. Exclusief voor de berijders van Lease Connection is de berijder WebApp ontwikkeld. In deze gratis WebApp vindt u naast alle contactinfo, ook een variëteit aan informatie en hulp voor bepaalde (nood)situaties. Zo kunt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk een schade melden, een groene kaart aanvragen of informatie vinden over waar u uw leaseauto in onderhoud kan brengen. Alle onderwerpen bevatten belangrijke adressen en telefoonnummers, toegesneden op het betreffende onderwerp. Ga met de browser op je smartphone naar leaseconnection.nl. Je komt dan automatisch al in de app terecht en krijgt de mogelijkheid om op te slaan. 

Online mobiliteitsregeling

De Online Mobiliteitsregeling van Lease Connection is een afgeschermde tool voor berijders en wagenparkbeheerders van fleetowners. De leaseautoregeling zoals die met de Fleetowner is opgesteld, is volledig digitaal omgezet. In de beveiligde omgeving bevindt zich een calculatieprogramma waarin berijders zelf auto's (die binnen de regeling- en het leasebudget vallen) configureren, berekenen en hun definitieve configuratie voor akkoord aanbieden bij de wagenparkbeheerder. Als u ook gebruik wilt maken van de Online Mobiliteitsregeling neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Het is schoon, veilig en opvallend stil. Wanneer u kiest voor een elektrische auto, dan beloont de overheid u daarvoor fiscaal. Als zelfstandigondernemer of ZZP’er wordt u ook gesubsidieerd. Een elektrische auto is daarnaast op lange termijn vaak goedkoper dan een auto op brandstof. Dit komt mede doordat u recht hebt op verschillende voordelige regelingen vanuit de overheid. Zo betaalt u slechts 4% bijtelling als u een elektrische auto zakelijk rijdt.

Vervangend vervoer

Altijd mobiel zijn, daar gaat het om. Tijdens onderhoud en reparatie, bij pech of tijdens schadeherstel: Wij laten u niet vallen! Ook wanneer vervangend vervoer niet in uw leasecontract is opgenomen kunt u gewoon op ons rekenen als u een vervangende auto nodig heeft.

 • Altijd scherpe voorraadacties

 • Familiebedrijf sinds 1920

 • Voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Van Beynum. Dé autodealer van het Groene Hart.